کد: 238822926 خرداد 1405 ساعت 09:573.4K بازدید

قهرمان جهان تا دندان مسلح شد

پس از پایان هفته نخست لیگ ملت‌های والیبال، کادر فنی تیم ملی ایتالیا با فراخواندن چندین ستاره نامدار، خود را برای ادامه رقابت‌ها در اسلوونی آماده می‌کند.
قهرمان جهان تا دندان مسلح شد

به گزارش "ورزش سه"، هفته نخست لیگ ملت‌های والیبال به‌تازگی به پایان رسیده است و تیم ملی مردان ایتالیا صبح روز سه‌شنبه ساعت ۹ وارد رم خواهد شد. شاگردان فردیناندو دِ جورجی پس از چند روز استراحت، از روز پنجشنبه بار دیگر گرد هم می‌آیند تا تمرینات خود را برای حضور در هفته دوم لیگ ملت‌های والیبال که از ۲۴ تا ۲۸ ژوئن در لیوبلیانا، پایتخت اسلوونی، برگزار می‌شود آغاز کنند.

آتزوری تحت هدایت دِ جورجی با کسب سه پیروزی مقابل آلمان (۳ بر ۱)، ترکیه (۳ بر صفر) و ایالات متحده (۳ بر ۲) و یک شکست در دیدار افتتاحیه برابر فرانسه، به کشورش بازگشت. ایتالیا در هفته دوم این رقابت‌ها باید به مصاف بلغارستان، اوکراین، برزیل و اسلوونی برود.

در همین راستا، بازیکنانی چون لورنزو کورتزیا، جیانلوکا گالاسی، توماسو گازو، تیم هلد، توماسو ایچینو، دانیله لاویا، الساندرو میکلتو، فدریکو روبرتی، یوری رومانو، روبرتو روسو، ریکاردو اسبرتولی، زونتا و استفارونی به اردو فراخوانده شده‌اند تا در کنار بازیکنانی که در هفته نخست حضور داشتند تمرین کنند و در صورت صلاحدید کادر فنی، برای هفته دوم به میدان بروند.

فهرست نهایی ۱۴ بازیکن ایتالیا برای حضور در هفته دوم لیگ ملت‌های والیبال که از ۲۴ تا ۲۸ ژوئن در لیوبلیانا برگزار خواهد شد، روز یکشنبه ۲۱ ژوئن اعلام می‌شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

قهرمان جهان تا دندان مسلح شد | ورزش سه