کد: 239009802 تیر 1405 ساعت 10:045K بازدید

پرتغال پر از بازیکنان بزرگ است

کاناوارو: فقط مقابل رونالدو بازی نمی‌کنیم

فابیو کاناوارو پیش از دیدار حساس ازبکستان برابر پرتغال تأکید کرد تیمش با وجود احترام به کریستیانو رونالدو، نباید تمام تمرکز خود را روی او بگذارد و باید مقابل یکی از قدرتمندترین تیم‌های جام جهانی با نظم و تمرکز بازی کند.
کاناوارو: فقط مقابل رونالدو بازی نمی‌کنیم

به گزارش "ورزش سه"، فابیو کاناوارو، سرمربی تیم ملی ازبکستان، در نشست خبری پیش از دیدار برابر پرتغال در هفته دوم مرحله گروهی جام جهانی، از کیفیت بالای حریف گفت و تأکید کرد تیمش برای گرفتن نتیجه مثبت باید به‌عنوان یک مجموعه منسجم بجنگد.
 
کاناوارو در ابتدای صحبت‌های خود گفت: «حریف ما یکی از قوی‌ترین تیم‌های جام جهانی است. اگر پرتغال را تحلیل کنید، می‌بینید در کناره‌ها بازیکنان بسیار قدرتمندی دارد، یکی از بهترین خطوط میانی جهان را در اختیار دارد و یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال هم در این تیم بازی می‌کند.»

2485420

او ادامه داد: «بازی آسانی نخواهد بود، اما ما در جام جهانی هستیم و باید به‌عنوان یک تیم کار و تلاش کنیم. تنها راهی که می‌توانیم با نتیجه‌ای مثبت زمین را ترک کنیم همین است.»
 
سرمربی ایتالیایی ازبکستان درباره برنامه تیمش برای مقابله با پرتغال توضیح داد: «ما تلاش کردیم فلسفه فوتبالی پرتغال را بررسی کنیم. آن‌ها همیشه دوست دارند با مالکیت توپ جریان بازی را کنترل کنند. همچنین می‌دانیم مسابقه را بسیار فعال شروع می‌کنند، چون می‌خواهند هرچه سریع‌تر بازی را به سود خود تغییر بدهند و از خط دفاعی عبور کنند.»
 
کاناوارو افزود: «فکر می‌کنم ما برای این مسئله آماده شده‌ایم. برنامه و استراتژی خودمان را داریم و تلاش می‌کنیم در زمین بازی خودمان را نشان بدهیم. فوتبال همین است. می‌دانیم برابر تیمی بسیار قدرتمند قرار می‌گیریم، اما همان‌طور که قبلاً هم گفته‌ام، از این مسئله نمی‌ترسیم. تلاش می‌کنیم بهترین نمایش ممکن را ارائه بدهیم و تا پایان مسابقه بجنگیم.»

او در پاسخ به پرسشی درباره کریستیانو رونالدو گفت: «ما فقط مقابل کریستیانو بازی نمی‌کنیم. او یکی از بزرگ‌ترین بازیکنان تاریخ فوتبال و از بهترین مهاجمان تاریخ است، اما پرتغال فقط رونالدو نیست. این تیم هم در ترکیب اصلی و هم روی نیمکت بازیکنان بسیار باکیفیتی دارد. با این حال، در محوطه جریمه نمی‌توان حتی برای یک لحظه از رونالدو غافل شد.»
 
کاناوارو ادامه داد: «او هم در ضربات ایستگاهی و هم در جریان بازی، هر لحظه می‌تواند گل بزند. به همین دلیل باید در تمام مسابقه در بالاترین سطح تمرکز باشیم.»

2485421

سرمربی ازبکستان سپس درباره وضعیت بدنی بازیکنانش توضیح داد: «از زمانی که به تیم آمده‌ایم، تمرکز اصلی ما روی بهتر کردن وضعیت بدنی بازیکنان بوده است. بعضی از بازیکنان در لیگ‌های مختلف بازی کرده بودند و برخی هم مشکلاتی داشتند. با این حال، در بازی قبلی دیدم شرایط بدنی بازیکنان خوب است. تیم مسابقه را با ریتم بالایی تمام کرد و همه احساس خوبی داشتند.»
 
او در بخش دیگری از صحبت‌هایش به اهمیت داده‌های آماری اشاره کرد، اما تأکید کرد که فقط به دوندگی توجه نمی‌کند: «تحلیل آمارها همیشه آسان نیست. برای مثال، وقتی به سرعت حرکت توپ نگاه می‌کنید، می‌توانید بفهمید کیفیت فنی بازیکنان چقدر بالاست. من دوست ندارم فقط به شاخص‌های بدنی نگاه کنم، چون در نهایت مهم‌ترین مسئله این است که توپ را چطور کنترل می‌کنید، چطور پاس می‌دهید و چقدر کم آن را از دست می‌دهید.»
 
کاناوارو در پایان گفت: «اگر در طول بازی ۲۰ بار توپ را از دست بدهید، باید ۲۰ بار برای پس گرفتن آن بدوید. این نکته بسیار مهمی است. آمار پرتغال در بسیاری از بخش‌ها در سطح بالایی قرار دارد و ما این را می‌دانیم و بررسی کرده‌ایم. در عین حال، قرار نیست در زمین بی‌نظم به هر طرف بدویم. مسئله زیاد دویدن نیست، درست دویدن است. باید توپ را از دست ندهیم و بدانیم کجا باید آن را پس بگیریم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار