
به گزارش "ورزش سه"، مجید عیدی که دومین خرید مهدی تارتار پس از حضور در پرسپولیس بود و مثل مهدی تیکدری خیلی زود برای امضای قرارداد با این باشگاه به توافق رسید، در نخستین جلسه تمرینی قرمزها زیر نظر سرمربی جدیدشان شرکت کرد.
عیدی که طی دو سال اخیر 55 بازی برای گلگهر سیرجان انجام داد و در فصل اخیر هم یک گل به ثمر رساند و سه پاس گل داد، اکنون به دنبال عملکرد موفق در پرسپولیس و شروع کارش در تمرینات این تیم است.

مدافع راست 29 ساله پرسپولیس که برای پنجمین تیم متفاوت زیر نظر مهدی تارتار کار میکند، مثل مهدی تیکدری در تمرین امروز قرمزها شرکت کرد تا دوران آمادهسازی پیش فصل را در کنار قرمزها شروع کند.
عیدی همراه با محمد عمری، بازیکنی که نیمفصل در کنار هم در ملوان انزلی همبازی بودند، در تمرین امروز پرسپولیس حضور یافت و تصویر آنها با یکدیگر ثبت شد.