
به گزارش "ورزش سه"، این مربی آرژانتینی که قراردادش تا پایان جام جهانی ۲۰۲۶ اعتبار دارد، در حال مذاکره با فدراسیون فوتبال آمریکا برای تمدید همکاری تا جام جهانی ۲۰۳۰ است.
پوچتینو در گفتوگو با رادیو کادنا کوپه گفت:«فدراسیون پیشنهاد ادامه همکاری داده و ما در حال بررسی آن هستیم. هفته آینده تصمیم نهایی را خواهیم گرفت.»
سرمربی سابق تاتنهام و چلسی که اوایل امسال مورد توجه چند باشگاه اروپایی نیز قرار داشت، با وجود حذف آمریکا از جام جهانی، همچنان از حمایت فدراسیون این کشور برخوردار است.

او همچنین درباره فینال جام جهانی میان آرژانتین و اسپانیا گفت:«به نظر من، این یکی از مهمترین مسابقات تاریخ فوتبال خواهد بود. هر دو تیم شایسته حضور در فینال هستند و هیچکدام برتری مطلقی نسبت به دیگری ندارند.»
پوچتینو معتقد است مهار لیونل مسی، مهمترین مأموریت اسپانیا در این دیدار خواهد بود. او گفت:«هرچه مسی از محوطه جریمه دورتر باشد، بهتر است. اسپانیا باید با پرس شدید، ارتباط بازیکنان آرژانتین با او را قطع کند. آرژانتین تیمی باتجربه است و حضور مسی، حتی در آستانه ۴۰ سالگی، همچنان به این تیم اعتمادبهنفس و شخصیت ویژهای میدهد. البته اسپانیا هم تیمی بسیار منظم و سازمانیافته است.»