کد: 242264028 مرداد 1405 ساعت 08:551.4K بازدید

بزرگترین کابوس وینیسیوس به لالیگا برگشت!

پابلو مافئو 29 ساله پس از تغییر مسیر ناگهانی دیگر، با گزینه خرید از المپیاکوس به والنسیا پیوست.
بزرگترین کابوس وینیسیوس به لالیگا برگشت!

به گزارش "ورزش سه"، والنسیا با المپیاکوس به توافق رسیده است و مافئو روز چهارشنبه به جمع بازیکنان این تیم ملحق می‌شود. بازیکنی که در ماه ژوئن با این تیم یونانی قرارداد بسته بود، تقریباً بدون اینکه دوران حضورش در لیگ یونان را آغاز کند، تغییر تیم را پذیرفت؛ زیرا از نظر خانوادگی وابستگی زیادی به والنسیا داشت و این پیشنهاد به موقع رسید. 

مافئو به صورت قرضی با گزینه خرید غیراجباری با مبلغی بیش از ۳ میلیون یورو بازی خواهد کرد. باید یادآوری کرد که این مدافع راست چند ماه پیش حدود ۲.۵ میلیون یورو برای المپیاکوس هزینه داشت.

2525925

گزینه مافئو تغییر مسیر ناگهانی دیگری از سوی مدیریت ورزشی باشگاه والنسیا است. کوربران و گورلی هزاران گزینه را بررسی کردند و در نهایت تنها گزینه‌ای که به نتیجه رسید، بازیکن سابق مایورکا بود. باشگاه بیش از یک ماه است که در این پست با بن‌بست مواجه شده و هیچ بازیکنی برای آغاز فصل در اختیار ندارد.

با آرنائو مارتینز گفتگوهایی انجام شد و توافق نهایی به دست آمد، اما هرگز به رقم درخواستی خیرونا نرسیدند و ورود لحظه آخری فولام باعث شد والنسیا گزینه مافئو را فعال کند و در عرض چند ساعت توافق را ببندد.

2203310

بزرگ‌ترین کابوس وینیسیوس

رقابت میان مافئو و وینیسیوس یکی از اتفاقات همیشگی لالیگا در فصل‌های اخیر بوده است. کمتر بازی میان مایورکا و رئال مادرید بدون درگیری، جدال لفظی و تحریک‌های متقابل در طول و پس از مسابقه سپری شده است. 

در واقع در آخرین درگیری آنها در ماه آوریل گذشته، وینیسیوس پس از جا خالی دادن در برابر تکل این بازیکن اسپانیایی آرژانتینی حتی گفت «می‌کشمت».

 بدون شک باید تقابل بعدی آنها را در تقویم علامت زد؛ دوئلی که هنگام برگزاری بازی در والنسیا از فاکتور مستایا نیز برخوردار خواهد بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار