
به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال ایران در بازی سوم تدارکاتی خود در تورنمنت چهارجانبه اوفا با نتیجه سه بر دو مغلوب بلاروس شد.
روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران، در این دیدار ایلشن داوودیپور را به عنوان پاسور ثابت به میدان فرستاد. این اولین بازی ایلشن داوودیپور به عنوان یار ثابت در تیم ملی والیبال ایران بود که موفقیتآمیز برای او به پایان نرسید.
روبرتو پیاتزا درباره ایلشن داوودیپور که به جای علی رمضانی در لیست تیم ملی والیبال ایران قرار گرفته است، گفت: «امروز برای ایلشن نیز یک بازی خاص بود و نخستین تجربه او در یک مسابقه دوستانه با تیم ملی محسوب میشد. به نظر من او کمی از حضور در بازی میترسید. البته این تنها نظر شخصی من است، چون او در تمرینات عملکرد بسیار بهتری نسبت به مسابقه داشت و باید در ادامه روی این موضوع کار کنیم.»