کد: 242498407 شهریور 1405 ساعت 02:006.9K بازدید

چطور ممکن است این صحنه اخراج نداشته باشد؟

فراز فاطمی: بغض گلویم را گرفته، از فوتبال می‌روم!

فراز فاطمی پس از شکست چادرملو مقابل تراکتور، به‌شدت از داوری انتقاد کرد و مدعی شد حسین‌زاده باید اخراج می‌شد.
فراز فاطمی: بغض گلویم را گرفته، از فوتبال می‌روم!

به گزارش"ورزش سه"،فراز فاطمی، سرپرست چادرملو، پس از شکست دو بر صفر تیمش مقابل تراکتور، به‌شدت از عملکرد تیم داوری این مسابقه انتقاد کرد و مدعی شد امیرحسین حسین‌زاده در دقیقه ۷۱ باید از زمین اخراج می‌شد. او همچنین با اشاره به اتفاقات داوری چهار هفته ابتدایی فصل، از مسئولان فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش خواست نسبت به شرایط چادرملو حساس باشند.

فاطمی در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره خطای امیرحسین حسین‌زاده گفت: «من به شخصه به عنوان کسی که ۳۰ سال است در فوتبال حضور دارم، امروز واقعاً از داوری ناراحت شدم. همه من را می‌شناسند و می‌دانند که اهل حاشیه و جنجال نیستم، اما وظیفه‌ای که به عنوان سرپرست دارم این است که از حقانیت تیمم و از حقانیت استان دفاع کنم.»

او ادامه داد: «به نظر من اصلاً قابل قبول نیست که در دقیقه پنج بازی دو کارت زرد به تیم ما داده شود. ما این مسائل را می‌فهمیم و متوجه اتفاقاتی که در زمین می‌افتد هستیم. آقای کمیته داوران، ما همه چیز را متوجه می‌شویم. چطور ممکن است در دقیقه پنج بازی دو کارت زرد به یک تیم داده شود؟»

سرپرست چادرملو ادامه داد: «در دقیقه ۷۱، آقای حسین‌زاده با کف پا وارد صحنه شد و به ساق پای بازیکن ما، علیرضا صفری، ضربه زد. به نظر من او در آن صحنه نه یک بار، بلکه دو بار باید اخراج می‌شد. اگر غیر از این است، من از فوتبال می‌روم! اگر کارشناسان بیایند و بگویند این صحنه اخراج نداشته، من از فوتبال می‌روم. به نظر من حسین‌زاده دو بار مستحق اخراج بود، اما این اتفاق رخ نداد.»

فاطمی افزود: «تمام خطاهای ۵۰-۵۰ هم به نفع تراکتور گرفته شد. واقعاً نمی‌دانم این چه وضعیتی است. کارت قرمزی که به بازیکن ما داده شد، فشار و شدت آن صحنه، به نظر من ۴۰ درصد بیشتر از خطایی نبود که حسین‌زاده انجام داد. چطور برای یک صحنه کارت قرمز داده می‌شود و برای صحنه‌ای که به نظر من به همان اندازه جدی است، حتی کارت هم داده نمی‌شود؟»

او درباره تصمیم داور برای اعلام پنالتی و همچنین کارت‌های ابتدایی مسابقه گفت: «قبل از آن هم پنالتی را به راحتی گرفتند و دو کارت زرد در همان دقایق ابتدایی به ما دادند. با یک کارت زرد به شکلی برخورد می‌شود که انگار بازیکن دیگر نمی‌تواند تکان بخورد. این شرایط به بازیکن القا می‌کند که باید مراقب باشد و عملاً تیم را تحت فشار قرار می‌دهد.»

فاطمی در ادامه با اشاره به اتفاقات داوری اخیر چادرملو، موضوع را فراتر از یک مسابقه دانست و گفت: «الان چهار بازی است که چنین اتفاقاتی برای ما رخ می‌دهد. نمی‌دانم این مسئله به داستان آسیا و اتفاقاتی که سال گذشته برای ما افتاد مربوط است یا نه. آیا می‌خواهند بگویند حق شما نبوده که به آسیا بروید و حالا به همه ثابت کنند که این تیم شایسته آن جایگاه نبوده است؟ به خدا این حق‌الناس است و به نظر من گردن کسانی که چنین کارهایی انجام می‌دهند می‌ماند.»

او تأکید کرد: «همه من را می‌شناسند. کار من همیشه جمع کردن حاشیه بوده، نه ایجاد حاشیه. هیچ‌وقت دنبال این مسائل نبوده‌ام، اما این بار واقعاً بغضی در گلوی من ایجاد شده و اتفاقاتی را که می‌بینم نمی‌توانم نادیده بگیرم. خواهش می‌کنم آقای تاج، وزیر ورزش و مسئولان فوتبال به این موضوع توجه کنند. من نمی‌دانم چه اتفاقی در حال رخ دادن است، اما احساس می‌کنم اتفاقات مشکوکی برای تیم چادرملو در حال رخ دادن است.»

خبرنگاران از فاطمی پرسید که آیا منظورش از این اتفاقات، ارتباط آن با ماجرای سهمیه آسیایی چادرملو است؟ او پاسخ داد: «بله، بله. همین چهار بازی که شروع شده را ببینید. چرا سال گذشته من نسبت به مسائل داوری اعتراض نمی‌کردم؟ چون چنین شرایطی وجود نداشت. اما در چهار بازی ابتدایی این فصل، چهار بازی مشکل‌دار برای ما دیده‌ام.»

فاطمی ادامه داد: «در این چهار بازی، کار من فقط شده این که دنبال مربیان باشم تا کسی کنار خط با داوری درگیر نشود و بازیکنی کاری نکند، چون واقعاً حق دارند. وقتی بازیکنان و مربیان می‌بینند حقشان ضایع می‌شود، طبیعی است که ناراحت شوند و واکنش نشان دهند. ما باید مراقب باشیم که این اتفاقات باعث ایجاد حاشیه در تیم نشود.»

سرپرست چادرملو درباره اینکه آیا همچنان مسئله سهمیه آسیا ذهن این باشگاه را درگیر کرده است، گفت: «ما دیگر درباره آسیا صحبتی نداریم. حقمان خورده شد و تمام شد و رفت. همه ایران هم این اتفاق را دیدند و دیگر چه چیزی باید بگوییم؟ ما کم‌کم با بچه‌ها درباره این موضوع صحبت کردیم و سعی کردیم آن را فراموش کنیم.»

او با این حال تأکید کرد که اتفاقات امروز برایش قابل چشم‌پوشی نیست: «اما اتفاقات داوری امروز واقعاً یک‌طرفه بود. انگار اصلاً ما میزبان نبودیم. هشت، نه هزار تماشاگر در ورزشگاه بودند و تیم ما هم از حمایت آنها برخوردار بود، اما واقعاً متوجه نمی‌شوم چرا باید چنین شرایطی ایجاد شود.»

فاطمی درباره صحنه پنالتی نیز گفت: «من نمی‌گویم پنالتی حتماً اشتباه بوده است. در آن صحنه پا به پای بازیکن ما برخورد کرد و او افتاد. ممکن است داور تشخیص داده باشد که پنالتی است و من درباره آن حرفی ندارم. اما درباره اخراج حسین‌زاده واقعاً صحنه کاملاً واضح بود.»

او ادامه داد: «من خودم به آقای پیام حیدری گفتم که این صحنه صددرصد اخراج دارد. با این حال ایشان به VAR رفتند و بعد گفتند اخراج ندارد. واقعاً نمی‌فهمم چطور ممکن است چنین صحنه‌ای که جلوی چشم همه اتفاق افتاده، اخراج نداشته باشد.»

فاطمی در پایان گفت: «بحث آسیا را دیگر کنار گذاشته‌ایم و نمی‌خواهیم درباره آن صحبت کنیم. یک حق واضح از ما گرفته شد، همه ایران هم این موضوع را دیدند و دیگر چه چیزی باید بگوییم؟ اما بعد از آن، به جای اینکه احساس کنیم شرایط قرار است بهتر شود و اشتباهات جبران شود، به نظرم اتفاقات بدتر شده است.خواهش من این است که اجازه ندهیم فوتبال از مسیر خودش خارج شود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار