کد: 242530608 شهریور 1405 ساعت 11:076.3K بازدید

حتی بدون شماره ۹: این بارسا رویایی است!

بارسلونا با تفکرات خاص و متفاوت هانسی فلیک آماده است تا این فصل هم مدعی اصلی قهرمانی در جام‌های مختلف باشد.
حتی بدون شماره ۹: این بارسا رویایی است!

به گزارش "ورزش سه"، با توجه به این که هنوز جذب یک شماره ۹ جدید برای پر کردن جای خالی روبرت لواندوفسکی و فران تورس قطعی نشده است، دو بازیکنی که فصل گذشته روی هم ۴۰ گل به ثمر رساندند، هانسی فلیک مجبور شده دست به ابتکار بزند و از رافینیا به‌ عنوان مهاجم نوک استفاده کند. این وینگر تغییر پست داده اما تنها در دو هفته نخست فصل ۲۷-۲۰۲۶ لالیگا، با زدن سه گل نشان داده است که می‌تواند انتظارات تاکتیکی مربی را برآورده کند.

این تصمیم بار دیگر توانایی مربی آلمانی در مدیریت شرایط اضطراری و استفاده حداکثری از منابع موجود در ترکیبی را نشان داده که انعطاف‌پذیری فوق‌العاده‌ای از خود به نمایش می‌گذارد. فلیک در دو فصل نخست حضورش روی نیمکت نیز چنین رویکردی داشت و در سومین فصل خود بار دیگر به سراغ بازیکنان چند پسته خواهد رفت. دیدارهای مقابل الچه و اتلتیک مسیر پیش رو را به‌ خوبی نشان داده‌اند. علاوه بر انتقال رافینیا به خط حمله، اریک گارسیا نیز از مدافع میانی به دفاع راست منتقل شده است.

جرارد مارتین که پس از ورود به تیم اصلی به‌ عنوان دفاع چپ بازی می‌کرد، حالا در قلب خط دفاعی باقی مانده و ژاوی اسپارت که ابتدا قرار بود برای رقابت با کونده آماده شود، از سمت راست به دفاع چپ منتقل شده است، او در انتظار بازگشت کانسلو است که توانایی بازی در هر دو جناح را دارد. عملکرد درخشان اسپارت حتی به فلیک اجازه داد در دیدار مقابل تیم باسکی از او در پست هافبک نیز استفاده کند.

2530301

فلیک گزینه‌های دیگری هم در آستین دارد که هنوز آنها را به نمایش نگذاشته اما در برنامه‌های تاکتیکی‌اش یادداشت کرده است. کونده بخشی از جایگاهش در این جناح را از دست داده اما طبق گفته خود سرمربی، در عوض امکان بازگشت به پست مدافع میانی را پیدا کرده است که این مدافع فرانسوی مدت‌ها خواهان آن بود. در دوران فلیک، کریستنسن حتی به‌ عنوان هافبک دفاعی نیز بازی کرده و برایان فاریناس هم در مواقع نیاز در پست دفاع راست به میدان رفته است. اریک گارسیا نیز خودش می‌تواند به‌ عنوان هافبک دفاعی بازی کند.

در خط حمله نیز فلیک درباره توانایی چندپسته بازیکنانش تردیدی ندارد. مقابل الچه، زمانی که نتیجه مسابقه تقریباً قطعی شده بود، او گاهی فرمین لوپز و دنی اولمو را جلوتر قرار داد و رافینیا نیز به سمت راست خط حمله متمایل شد. مقابل اتلتیک نیز این بازیکن در نهایت به مهاجم اصلی تیم تبدیل شد، هرچند نتوانست گلزنی کند. آنها تنها گزینه‌های جایگزینی برای کاپیتان فعلی نخواهند بود. کریم آدیمی که تاکنون در پست وینگر چپ بازی کرده، در تابستان پیشنهاد حل مشکل بارسا را ارائه داد. آنتونی گوردون نیز که در نیوکسل با موفقیت قابل‌ توجهی در این پست بازی کرده، یکی دیگر از گزینه‌هاست و شروع فوق‌العاده‌ای در بارسا داشته است. او تنها در شش دقیقه دو پاس گل ارسال کرد.

فلیک هم در شرایط وفور گزینه‌ها و هم در شرایط کمبود بازیکن می‌داند چگونه تیم را مدیریت کند و راهکارهای تاکتیکی او برای پیدا کردن راه‌حل معمولاً نتیجه خوبی می‌دهند. تا اینجا از نظر گلزنی مشکلی وجود نداشته، نه در زمینه بهره‌وری و نه دقت، هرچند لامین یامال موقعیت‌های متعددی داشت که اونای سیمون با عملکردی فوق‌العاده مانع تبدیل شدن آنها به گل شد. گل‌ها از راه خواهند رسید، جای نگرانی نیست.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
28اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار