کد: 242532508 شهریور 1405 ساعت 13:3914.5K بازدید

دو مهاجم در خانه، یک مهاجم بیرون از خانه؛

پرسپولیس برنامه را عوض نکرد و بُرد!

تیم فوتبال پرسپولیس با ترکیب مشابه دیدار استقلال خوزستان موفق شد ملوان را هم شکست دهد.
پرسپولیس برنامه را عوض نکرد و بُرد!

به گزارش "ورزش سه"، نمایش سراسر تهاجمی و پرموقعیت تیم پرسپولیس در دیدار مقابل ملوان منجر به کسب سه امتیاز با سه گل شد. در این دیدار پرسپولیس 16 بار برای گلزنی تلاش کرد که یک رکورد در این فصل برای سرخپوشان محسوب می‌شود اما با این تعداد موقعیت قرمزها سه بار دروازه حریف را باز کردند تا مهاجمان این تیم در استفاده از موقعیت‌ها آمار ضعیفی را از خود به ثبت برسانند. نکته جالب اینکه در بازی دیروز بار دیگر مهدی تارتار از دو مهاجم در نوک پیکان خط حمله تیمش استفاده کرد تا به این ترتیب بار دیگر در بازی خانگی از دو مهاجم استفاده کند.

به نظر می‌رسد پرسپولیس در این فصل رویه خود را بر مبنای بازی با تیمهای متوسط و همچنین بازیهای داخل خانه و خارج از خانه برنامه‌ریزی کرده است. بر این اساس، قرمزها در بازیهای خارج از خانه یا تقابل با تیمهای قدرتمند با سه هافبک وسط، دو وینگر و یک مهاجم بازی می‌کنند تا بتوانند جنگ میانه میدان را از حریف ببرند که در نیمه اول بازی با تراکتور این اتفاق با حضور پویا پورعلی، پوریا لطیفی‌فر و محمد خدابنده‌لو رقم خورد. در بازیهای داخل خانه نیز آنها با سیستم دو مهاجم وارد زمین می‌شوند که در بازی با استقلال خوزستان و ملوان این الگو به صورت مشابه تکرار شد و آنها توانستند حریف خود را ببرند.

2530643

نکته جالب اینکه ایگور سرگیف و علی علیپور زوج روز گذشته تیم پرسپولیس بودند اما برابر تراکتور علیپور به تنهایی مقابل خط دفاعی تراکتور قرار گرفت چرا که سرگیف عموما خود را مهاجم باکس نشان داده و به خصوص بدون توپ، تحرک و پرسینگ لازم، گزینه قابل اعتمادی برای چنین بازیهایی نشان نداده است. البته شاید سرمربی پرسپولیس برای دیدار دربی همه را غافلگیر کند و به این ترتیب یک تصمیم ناگهانی را با استفاده از مهاجم ازبکستانی خود بگیرد.

این در حالی است که البته سرخپوشان با حضور 30 بازیکن که تقریبا در یک سطح هستند، هر بازی نیمی از نفرات را خارج از ترکیب بازیکنان اصلی و تعویضی خواهند داشت و به همین علت، انتخاب هر ترکیب و سیستم از سوی مهدی تارتار، نارضایتی گروهی از هواداران را به همراه خواهد داشت.

2530644
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
31اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پرسپولیس برنامه را عوض نکرد و بُرد! | ورزش سه