کد: 242618011 شهریور 1405 ساعت 20:587.7K بازدید

اشتباه مرگبار مدافع ازبک استقلال

رستم ، سهراب را تا مرز سکته برد!

مدافع ازبکستانی استقلال در صحنه گل پرسپولیس اشتباه مرگباری انجام داد.
رستم ، سهراب را تا مرز سکته برد!

به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیسی‌ها گلی که محمدمهدی محبی در دقیقه 50 وارد دروازه استقلال کرد را تا حد زیادی مدیون رستم آشورماتوف هستند؛ مدافع ازبک استقلال که جلوی محوطه جریمه خودی صاحب توپ شده بود، به راحتی هرچه تمام تر توپ را لو داد و تقدیم محبی کرد!

آشورماتوف در حالی که می‌توانست با دفع توپ یا پاس دادن به هم تیمی‌هایش خطر را از استقلال دور کند، اما با فشاری که محبی برای گرفتن توپ روی او گذاشت، اشتباهی مرگبار را مرتکب شد و به راحتی هرچه تمام تر ستاره پرسپولیس را در موقعیت عالی گلزنی قرار داد.

اشتباه آشورماتوف در صحنه گل اول پرسپولیس با عصبانیت شدید سهراب بختیاری‌زاده همراه شد. سرمربی استقلال باورش نمی شد مدافع باتجربه و خارجی تیمش چنین اشتباهی انجام بدهدو قطعا اگر گل اول سرخ‌پوشان از سوی استقلال جبران نمی شد، شاید آشورماتوف هرگز نمی‌‌توانست خودش را بابت این اشتباه ببخشد.

بعد از ورود توپ به دروازه استقلال هم آشورماتوف بهت زده تا ثانیه هایی روی زمین نشسته بود و بابت این اشتباه عجیب ناراحت بود.

2532230
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار