کد: 242693014 شهریور 1405 ساعت 22:548.9K بازدید

هشدار جدی عفیف و فیرمینو به استقلال

السد قطر با نمایشی هجومی و درخشش هم‌زمان اکرم عفیف و روبرتو فیرمینو، برای دومین بار در چهار روز الغرافه را شکست داد.
هشدار جدی عفیف و فیرمینو به استقلال

به گزارش "ورزش سه"، السد در هفته سوم لیگ ستارگان قطر، الغرافه را با نتیجه سنگین ۴ بر یک شکست داد تا با سه برد از سه بازی، شروعی قدرتمند در فصل جدید داشته باشد. این پیروزی در حالی به دست آمد که السد فقط چند روز قبل هم الغرافه را در نیمه‌نهایی جام قطر با نتیجه ۲ بر یک از پیش رو برداشته بود.

اکرم عفیف و روبرتو فیرمینو، دو ستاره مهم خط حمله السد، نقش اصلی را در این برد پرگل داشتند. هر یک از آن‌ها یک گل زدند و یک پاس گل دادند تا بخش بزرگی از بار هجومی تیم رازوان لوچسکو را بر دوش بکشند.

السد پیش از این در دو هفته نخست لیگ ستارگان، الاهلی را ۳ بر یک و قطر اس‌سی را ۶ بر ۲ شکست داده بود. تیم قطری با برد ۴ بر یک مقابل الغرافه، در سه مسابقه لیگ ۱۳ گل زده و چهار گل دریافت کرده تا خط حمله‌اش با آماری قابل توجه وارد لیگ نخبگان آسیا شود.

این بازی دومین تقابل دو تیم در چهار روز بود و الغرافه، با وجود شناخت کامل از حریف، بار دیگر در مهار سرعت، خلاقیت و کیفیت هجومی السد ناکام ماند. السد با اتکا به عفیف، فیرمینو، کلودینیو و دیگر ستاره‌هایش، حالا یکی از آماده‌ترین تیم‌های منطقه پیش از شروع رقابت‌های آسیایی به نظر می‌رسد.

2533460

السد نخستین حریف استقلال در لیگ نخبگان آسیا است و آبی‌ها روز ۲۳ شهریور در بصره عراق برابر این تیم صف‌آرایی می‌کنند. الغرافه نیز دومین رقیب استقلال در این رقابت‌ها خواهد بود و نتایج اخیر این دو تیم قطری، به‌ویژه فرم هجومی السد، می‌تواند یک هشدار مهم برای کادر فنی استقلال پیش از سفر به عراق باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار