کد: 242700415 شهریور 1405 ساعت 09:152.1K بازدید

جنون ستاره جدید اینتر: از خوشی روی ابرها هستم!

کرتیس جونز از پیروزی درخشان اینتر برابر ناپولی بسیار خوشحال است.
جنون ستاره جدید اینتر: از خوشی روی ابرها هستم!

به گزارش "ورزش سه"، اینتر در هفته سوم سری‌ آ با حفظ رکورد صددرصدی خود، پس از این که با اختلاف دو گل از ناپولی عقب افتاد، در سن‌سیرو به بازی برگشت و با نتیجه ۲-۳ این تیم را شکست داد. هر پنج گل این مسابقه در نیمه دوم پرهیجان بازی به ثمر رسیدند و نیمه نخست بدون گل به پایان رسیده بود. تیم مهمان با گل‌های سریع متئو پولیتانو و راسموس هویلوند در دقایق ۵۰ و ۵۳، کنترل بازی را در دست گرفت.

با این حال، تیم کریستین کیوو واکنشی قدرتمند نشان داد. لائوتارو مارتینز جرقه بازگشت اینتر را زد و سپس مارکوس تورام گل تساوی را به ثمر رساند تا در نهایت لائوتارو در دقیقه ۹۱ گل پیروزی دراماتیک تیمش را وارد دروازه کند. جونز گفت: «واقعاً از خوشحالی روی ابرها هستم. خیلی خوشحالم که عضوی از چنین تیم و باشگاهی هستم. بازی سختی بود، اما بچه‌ها به برنامه بازی پایبند ماندند. هواداران در تمام طول مسابقه فوق‌العاده بودند و به همین دلیل ما پیروز شدیم.»

2533590

جونز در مورد تبدیل شدنش به یکی از گزینه‌های کیوو در خط میانی، تأکید کرد که با وجود انتقال پر سر و صدایش، هیچ تضمینی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی برای خودش قائل نیست. جونز توضیح داد: «البته که به یک تیم بزرگ پیوسته‌ام، بنابراین قرار نیست مسیر آسانی داشته باشم. نمی‌توانم فقط به اینجا بیایم و انتظار داشته باشم در تمام بازی‌ها به میدان بروم، من هم باید جایگاهم را به دست بیاورم.»

او اضافه کرد: «بنابراین، هر فرصتی که برای بازی کردن به دست بیاورم، می‌خواهم تمام توانم را بگذارم. مهم‌ترین چیز این است که وارد زمین شوم، سخت تلاش کنم و به هواداران و هم‌تیمی‌هایم نشان دهم که واقعاً می‌خواهم اینجا باشم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار