کد: 242702915 شهریور 1405 ساعت 11:46395 بازدید

شهاب خاتم، تنها امید بادبادنی ایران در ناگویا

شهاب خاتم می گوید به دنبال بهبود جایگاه ایران در مسابقات بادبانی بازی های آسیایی است.
شهاب خاتم، تنها امید بادبادنی ایران در ناگویا

به گزارش "ورزش سه"، شهاب خاتم تنها نماینده بادبانی ایران در بازی‌های آسیایی 2026 با اشاره به ورود برنامه آماده‌سازی خود به مرحله نهایی گفت: در ماه‌های گذشته، فرصتی کم‌سابقه برای آماده‌سازی من فراهم شد و حمایت وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و برنامه‌ریزی انجمن بادبانی ایران، امکان حضور در اردوهای تدارکاتی و تمرین در محیط‌های رقابتی سطح بالا را فراهم کرد که شامل مجموعه اردوهای مشترک با تیم ملی ترکیه بود.

او کلاس ILCA 7 را یکی از کلاس‌های بسیار چالش برانگیز بادبانی از لحاظ شناختی و فیزیکی دانست و افزود: در کلاس ILCA، ورزشکار همه مسئولیت‌های مربوط به قایق، شامل تنظیمات بادبان، جهت دهی و هدایت، بالانس و تصمیم‌گیری‌های متعدد و حیاتی در قبال تکنیک، تاکتیک و استراتژی مسابقه را یک‌تنه به دوش دارد. اکثر ورزشکاران این کلاس از سن 6، 7 سالگی و با کلاس قایق آپتیمیست وارد دنیای حرفه‌ای سیلینگ شده‌اند و پس از سال‌ها کار کردن در کلاس‌های ایلکا 4 و 6، نهایتا به کلاس المپیکی ایلکا 7 رسیده‌اند. سطح رقابت در این کلاس بسیار بالاست و در این دوره نیز بزرگترین فلیت مسابقات را با حضور نمایندگان 18 کشور، در این کلاس خواهیم داشت.

خاتم در قبال کسب نتیجه در این دور از مسابقات عنوان کرد: هدفم حضور صرف در بازی‌ها نیست. ما قبلا در دو دوره بازی‌های آسیایی در کلاس ایلکا 7 نماینده داشته‌ایم که در 2014 اینچئون از بین 12 کشور نهم شدیم و در 2018 جاکارتا نیز از جمع 16 کشور حاضر در مسابقات، جایگاه چهاردهم را از آن خود کردیم. با وجود تمام محدودیت‌های ساختاری که در بادبانی کشور داریم، امیدوارم نماینده شایسته‌ای برای کشورم باشم و نتیجه بهتری از ادوار گذشته برای ایران کسب کنم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار