کد: 243198304 مهر 1405 ساعت 23:103.8K بازدید

سه اشتباه وحشتناک لاروخا و حملات زهردار سه‌شیرها

طوفان 4 دقیقه‌ای انگلیس: اسپانیا را غرق کردند

اسپانیا با گل زودهنگام یامال پیش افتاده بود و به نظر می‌رسید سه امتیاز در مشتش است که انگلیس در همان نیمه اول با طوفانی در 4 دقیقه ورق را برگرداند و برنده به رختکن رفت.
طوفان 4 دقیقه‌ای انگلیس: اسپانیا را غرق کردند

‫به گزارش ورزش سه، اسپانیا تا دقیقه ۳۶ بازی مقابل انگلیس همه‌چیز را تحت کنترل داشت؛ لامین یامال گل زده بود، قهرمان جهان جلو بود و انگلیسی‌ها راهی برای نزدیک شدن به دروازه اونای سیمون پیدا نمی‌کردند.

‫ولی در فاصله تنها چهار دقیقه، تمام محاسبات اسپانیایی‌ها زیر و رو شد. انگلیس ابتدا با یک ضدحمله برق‌آسا کار را به تساوی کشاند و چهار دقیقه بعد با حمله‌ای دیگر، گل دوم را زد تا ومبلی منفجر شود و تیمی که در آستانه تسلیم بود، ناگهان ۲ بر ۱ پیش بیفتد.

‫ضربه اول را آنتونی گوردون وارد کرد. گل او دقیقا در لحظه نیاز، اکسیژن خالص را به ریه‌های انگلیس فرستاد. همه‌چیز با لمس هوشمندانه گوردون آغاز شد؛ او توپ را به جود بلینگام سپرد و ستاره رئال مادرید با پیشروی برق‌آسا، خط دفاع اسپانیا را شکافت. بلینگام پاسی تماشایی در عمق برای گوردون فرستاد و وینگر انگلیس در موقعیت تک به تک با اونای سیمون قرار گرفت. سیمون برای بستن زاویه جلو آمد، اما گوردون با خونسردی تمام توپ را از کنار دست دروازه‌بان اسپانیا با یک بغل‌پای تر و تمیز به تور چسباند و بازی مساوی شد.

2541925

‫اسپانیا هنوز از شوک گل مساوی خارج نشده بود که هری کین زهر خودش را ریخت. او‌رایلی در سمت چپ با گوردون یک و دو کرد و توپ را روی نقطه پنالتی فرستاد. کین با جایگیری مناسب ضربه سر را زد؛ ضربه‌ای نه چندان محکم، اما دقیق در چارچوب.

‫در بدترین زمان ممکن اشتباه عجیب مارک کوکوریا کار دست لاروخا داد. مدافع اسپانیا در تلاش برای دفع توپ تعادلش را از دست داد و توپ پس از برخورد به ران او تغییر مسیر داد و به قعر دروازه رفت. گل به نام هری کین ثبت شد چون ضربه سر او در چارچوب بود، اما لمس ناشیانه کوکوریا تیر خلاصی بود که دروازه سیمون را باز کرد.

2541926

‫جالب اینکه چند ثانیه پیش از این گل، کین تا مرز خلق یک شاهکار پیش رفته بود. در دقیقه ۳۹ تردید آیمریک لاپورت در عقب زمین با تیزهوشی بوکایو ساکا می‌رفت کار دست اسپانیا بدهد؛ ساکا توپ را ربود و به کین رساند و کاپیتان انگلیس با حرکتی به عرض و شوتی کات‌دار تیر دورتر را نشانه گرفت، شوتی مهیب که با فاصله‌ای چند سانتی‌متری به بیرون رفت اما هشداری جدی به اسپانیا داد که شاگردان دلا فوئنته آن را جدی نگرفتند.

2541927

‫ انگلیس دقیقا از همین لحظه و این شوت هری کین بود که نشان داد بازی عوض شده است: انتقال فوق‌العاده سریع از دفاع به حمله، استفاده از فضای پشت مدافعان و سرعت در تصمیم‌گیری. اسپانیا دقیقا در همین لحظات شکنندگی عجیبی به نمایش گذاشت که مدت‌ها بود در بازی‌اش دیده نمی‌شد. تردید لاپورت، رها شدن فضای پشت سر برای نفوذ گوردون و دستپاچگی کوکوریا در مهار یک توپ ساده، سه اشتباه مرگبار در چند دقیقه بودند که تاوان سنگینی برای قهرمان جهان داشتند.

‫چهار دقیقه کافی بود تا تیمی که با گل یامال بر بازی مسلط بود، خودش را در باتلاق ببیند. گوردون با یک ضدحمله، کین با هوش بالایش و کوکوریا با اشتباهی نابخشودنی، بازی را کاملا دگرگون کردند.

2541928
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
17اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

طوفان 4 دقیقه‌ای انگلیس: اسپانیا را غرق کردند | ورزش سه