کد: 243233906 مهر 1405 ساعت 12:574.3K بازدید

آغاز تمرینات دهوک؛

یحیی گل‌محمدی و یادی از دوران اوج! (عکس)

یحیی گل‌محمدی، سرمربی ایرانی دهوک، دور جدید تمرینات این تیم را آغاز کرده است.
یحیی گل‌محمدی و یادی از دوران اوج! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، در ابتدای فصل تابستان و در شرایطی که اخباری در مورد بازگشت یحیی گل‌محمدی به لیگ برتر ایران شنیده شده بود، او با باشگاه دهوک از لیگ ستارگان عراق به توافق رسید و راهی این کشور همسایه جنوب غربی ایران شد. ددهوک که در فصل گذشته در رتبه دهم قرار گرفته بود، با استخدام یحیی و چند بازیکن ایرانی، به دنبال بازگشت به روزهای خوب گذشته و فراموشی ناکامی فصول اخیر بود.

اما فصل برای یحیی گل‌محمدی در شرایط متفاوتی آغاز شده و این سرمربی 56 ساله در هفته های ابتدایی حضور در لیگ عراق، هنوز نتایج مد نظر خود را کسب نکرده است. شش تساوی، یک پیروزی و یک شکست، عملکردی بود که به تایید خود یحیی، رضایت این سرمربی را در پی نداشته و او به دنبال رفع اشکالات تیمش و کسب نتایج بهتر در ادامه فصل خواهد بود. گرچه در ابتدا یحیی تصمیم داشت در این مقطع تعطیلی به ایران سفر کند، اما مشکلات پروازی منجر به تغییر تصمیم این سرمربی شد و او حالا و در ۲۴ ساعت اخیر، دوباره تمرینات دهوک را زیر نظر گرفته است. 

2542523

تصویر جالبی از یحیی در حال روپایی زدن منتشر شده که دوران اوج این مدافع خوش‌فکر را در ذهن هواداران فوتبال ایران متبادر می‌کند, بازیکنی که شروع درخشانی در دهه ۷۰ داشته و تبدیل به بازیکن فیکس پرسپولیس و تیم ملی شده بود، اما یک بیماری چند سال مسیر پیشرفت یحیی را به تعویق انداخت و البته او بعد از ۳۰ سالگی، دوباره تبدیل به مدافع ثابت تیم ملی و پرسپولیس شد. گلزنی در جام جهانی و قهرمانی در مسابقات آسیایی بوسان به عنوان کاپیتان، بهترین لحظات یحیی در بخش دوم دوران ورزشی‌اش بود. حالا یحیی که در تمرینات دهوک برای لحظاتی پا به توپ شده، در رویای ترمیم مشکلات این تیم و تکرار نتایج درخشان گذشته خواهد بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

یحیی گل‌محمدی و یادی از دوران اوج! (عکس) | ورزش سه