کد: 243814429 مهر 1405 ساعت 12:034.1K بازدید

سفر به ژاپن برای جمع کردن رای

آسیا، برگ برنده اینفانتینو برای ریاست دوباره فیفا!

جانی اینفانتینو در ادامه تلاش‌هایش برای انتخاب مجدد به‌عنوان رئیس فیفا، راهی ژاپن می‌شود تا با مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا دیدار کند؛ نشستی پشت درهای بسته که در آستانه انتخابات مارس ۲۰۲۷ و پس از بالا گرفتن انتقادها از طرح جنجالی خصوصی‌سازی حقوق جام جهانی، اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است.
آسیا، برگ برنده اینفانتینو برای ریاست دوباره فیفا!

به گزارش ورزش سه، اینفانتینو قرار است امروز در توکیو با مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا دیدار کند. این جلسه در یکی از هتل‌های توکیو برگزار خواهد شد و رسانه‌ها اجازه حضور در آن را ندارند.

اینفانتینو برای کسب چهارمین دوره ریاست خود در فیفا، به دنبال جلب حمایت فدراسیون‌های عضو است؛ انتخاباتی که قرار است در مارس ۲۰۲۷ برگزار شود و آرای کشورهای آسیایی می‌تواند در تعیین نتیجه آن نقشی تعیین‌کننده داشته باشد.

2552291

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، اینفانتینو به کسب حمایت اکثریت فدراسیون‌های عضو فیفا نزدیک شده است. از مجموع ۲۱۱ فدراسیون عضو، تاکنون ۸۷ فدراسیون به شکل‌های مختلف حمایت خود را از رئیس فعلی اعلام کرده‌اند؛ از جمله از طریق اظهارنظرهای رسمی یا پیوستن به بیانیه‌های فدراسیون‌های قاره‌ای.

یکی از نکات مهم این تحرکات، احتمال تغییر موضع شیخ سلمان بن ابراهیم آل‌خلیفه، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیاست. به نوشته نشریه اتلتیک شیخ سلمان که پیش‌تر با اینفانتینو و طرح خصوصی‌سازی حقوق جام جهانی مخالفت کرده بود، ممکن است حالا در جبهه حامیان رئیس فیفا قرار گرفته باشد. در این شرایط طبیعی است که حمایت آسیایی‌ها برای اینفانتینو اهمیت ویژه‌ای داشته باشد، چراکه در انتخاباتی با حضور ۲۱۱ فدراسیون عضو، رسیدن به اکثریت آرای معتبر برای پیروزی ضروری است و آرای این قاره می‌تواند معادلات رقابت را تغییر دهد.

سفر اینفانتینو به ژاپن در شرایطی انجام می‌شود که او هفته گذشته در زوریخ و در نشست شورای فیفا، بابت اشتباهاتی در روند آماده‌سازی طرحی برای خصوصی‌سازی حقوق جام جهانی با ارزش ۴.۲ میلیارد دلار عذرخواهی کرد. رئیس فیفا همچنین از انجام بازبینی کامل و شفاف در سازوکارهای تصمیم‌گیری این نهاد استقبال کرده است؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از تلاش او برای کاهش انتقادها و ترمیم فضای پیرامون مدیریتش باشد.

در سمت دیگر ماجرا اروپا به عنوان محور اصلی مخالفت‌ها با اینفانتینو معرفی شده است. با این حال فیفا اعلام کرده مهلت ثبت نامزدهای رقیب در انتخابات ریاست این نهاد در ۱۸ نوامبر به پایان می‌رسد. شورای فیفا نیز قرار است نشست بعدی خود را روز ۱۶ دسامبر در دوحه قطر برگزار کند؛ جلسه‌ای که در فاصله چند ماه تا انتخابات ریاست این نهاد، می‌تواند یکی دیگر از ایستگاه‌های مهم در مسیر تعیین آینده مدیریت فوتبال جهان باشد.

اینفانتینو حالا در شرایطی برای جلب حمایت آسیا تلاش می‌کند که از یک سو به آرای لازم برای ادامه حضور در رأس فیفا نزدیک شده و از سوی دیگر، باید انتقادها درباره طرح اقتصادی جنجالی و شیوه تصمیم‌گیری در این نهاد را مدیریت کند.

5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار