کد: 244167712 آبان 1405 ساعت 14:082.2K بازدید

ازبک‌ها تقویم فوتبالشان را عوض می‌کنند

۳۵۰ روز بیشتر برای کاناوارو، فرصت طلایی ازبکستان؟

با تعویق یک ساله جام ملت‌های آسیا حالا فابیو کاناوارو فرصت بیشتری برای تکمیل پروژه فنی خود در این کشور دارد.
۳۵۰ روز بیشتر برای کاناوارو، فرصت طلایی ازبکستان؟

به گزارش ورزش سه، کنفدراسیون فوتبال آسیا با تغییر زمان برگزاری جام ملت‌های ۲۰۲۷، شروع این رقابت‌ها را از هفتم ژانویه به ۲۳ دسامبر همان سال منتقل کرد. مسابقاتی که قرار بود پنجم فوریه ۲۰۲۷ به پایان برسد، حالا تا ۲۱ ژانویه ۲۰۲۸ ادامه خواهد داشت؛ تغییری که به معنای ۳۵۰ روز تأخیر در شروع مسابقات است.

در این شرایط رسانه‌های ازبکستان از تاثیر تعویق این مسابقات بر برنامه فنی تیم ملی ازبکستان نوشته‌اند. بر این اساس علیشر نیکیمبایف، کارشناس فوتبال ازبکستان در گفتگویی به فرصت‌هایی اشاره کرده که تغییر زمان مسابقات در اختیار تیم ملی و سرمربی ایتالیایی‌اش قرار می‌دهد.

او معتقد است فابیو کاناوارو می‌تواند آزمایش‌هایی را که در پنجره‌های اخیر فیفادی روی ترکیب و تاکتیک تیم ملی این کشور آغاز کرده، ادامه بدهد و زمان بیشتری برای شناخت بازیکنان و رسیدن به ترکیب موردنظرش داشته باشد.

2545934

نیکیمبایف همچنین به دو وجه متفاوت این اتفاق اشاره کرده است؛ اینکه بازیکنان باتجربه تیم ملی یک سال پیرتر می‌شوند اما در مقابل بازیکنان جوان فرصت بیشتری برای کسب تجربه در ترکیب تیم ملی خواهند داشت.

از سوی دیگر این تعویق تنها روی برنامه تیم ملی اثر نمی‌گذارد و می‌تواند تقویم رقابت‌های باشگاهی ازبکستان را نیز تحت تأثیر قرار دهد.

به اعتقاد نیکیمبایف تغییر زمان جام ملت‌ها این امکان را ایجاد می‌کند که فصل ۲۰۲۶ لیگ ازبکستان طولانی‌تر شود و فاصله بیشتری میان مسابقات در نظر گرفته شود تا فشار بازی‌ها روی بازیکنان کاهش پیدا کند.

البته برگزاری مسابقات در ماه دسامبر یک چالش مهم هم به همراه دارد: وضعیت زمین‌های فوتبال در سرمای زمستان. این موضوع همچنان یکی از ابهام‌های تقویم جدید فوتبال ازبکستان است.

تیم ملی ازبکستان که برای نخستین بار در تاریخ خود به جام جهانی صعود کرد، حالا جام ملت‌های آسیا را نیز با هدایت فابیو کاناوارو پیش رو دارد. حضور در جام جهانی و تجربه کار با سرمربی ایتالیایی، انتظارات از این تیم را افزایش داده و حالا تعویق مسابقات فرصت بیشتری برای آماده‌سازی در اختیار کادر فنی قرار می‌دهد. کاناوارو باید از این فرصت برای تثبیت ترکیب، شناخت بهتر بازیکنان جوان و ساختن تیمی هماهنگ استفاده کند؛ چرا که در نهایت عملکرد ازبکستان در عربستان است که مشخص خواهد کرد این انتظار طولانی‌تر چه دستاوردی برای فوتبال این کشور داشته است.

2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار