کد: 244169412 آبان 1405 ساعت 14:5518.1K بازدید

مذاکره با لوان پولی برای بازگشت به ایران

بمب زمستانی نساجی از برزیل!

مدیران باشگاه نساجی که در هفته‌های اخیر از ضعف در خط دروازه خود متضرر شده‌اند، مذاکرات با لوان پولی، دروازه‌بان برزیلی و اسبق خود را برای بازگشت به قائمشهر آغاز کردند.
بمب زمستانی نساجی از برزیل!

به گزارش "ورزش سه"، لوان پولی، دروازه‌بان برزیلی که چند سال پیش به مدت یک فصل و نیم پیراهن نساجی مازندران را بر تن داشت و با عملکردهای درخشان خود خاطرات بسیار خوبی را در ذهن هواداران قائمشهری به جا گذاشت، بار دیگر در رادار این باشگاه شمالی قرار گرفته است.

مدیران باشگاه نساجی پس از اینکه تیمشان در هفته‌های گذشته به دلیل اشتباهات و نوسان در خط دروازه ضربه خورد و امتیازات حساسی را از دست داد، به دنبال تقویت جدی این پست هستند. در همین راستا، مسئولان نساجی تلاش خود را برای بازگرداندن گلر محبوب برزیلی آغاز کرده و باب مذاکره با این سنگربان را گشوده‌اند.

پولی ۳۳ ساله در حال حاضر در عضویت باشگاه اتلتیکو در لیگ برزیل قرار دارد و مذاکرات اولیه میان طرفین برای بررسی شرایط بازگشت او به فوتبال ایران انجام شده است. در صورتی که توافق نهایی میان مدیران نساجی و این دروازه‌بان برزیلی حاصل شود، لوان پولی در پنجره نقل و انتقالات زمستانی راهی ایران خواهد شد تا در نیم‌فصل دوم بار دیگر درون دروازه ببرهای مازندران قرار بگیرد.

15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار