کد: 6403614 دی 1390 ساعت 11:28

پس از اخراج کو آدریانزه

مک‌لارن : شاید مربی توانت انشده شوم

سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال انگلیس احتمال داد هدایت تیم هلندی توانت انشده را برعهده بگیرد.
مک‌لارن : شاید مربی توانت انشده شوم

    به نقل از روزنامه داگبلات، استیو مک‌لارن که از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۸ زمام رهبری سه ‌شیر (تیم انگلیس) را در اختیار داشت، روز گذشته پس از اخراج «کو آدریانزه» از سرمربی‌گری این تیم هلندی با پیشنهاد همکاری مواجه شد.
 
وی ضمن تایید این خبر که در رسانه‌های هلند انتشار وسیعی یافت، اظهار داشت: توانت انشده به من پیشنهاد همکاری داده است. این موضوع را کتمان نمی‌کنم. اما برای پاسخ‌ فرصت خواسته‌ام. بنابراین احتمال حضورم در این تیم هست.
 
این اظهارات در حالی از سوی مربی سابق ولفسبورگ عنوان شد که او در سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۰  با آن همکاری کرده و در دومین فصل حضورش این تیم را قهرمان لیگ هلند کرده است.
مقامات باشگاه هلندی برای فصل جاری از آدریانزه خواسته بودند شرایطی برای حضوری مطلوب در لیگ حرفه‌ای کشور خود فراهم کند، اما کسب ۳۳ امتیاز و قرار گرفتن در رده سوم جدول از نظر آنان قابل پذیرش نبود و حکم عزل وی را صادر کردند و مسئولیت اداره تمرینات را تا انتخاب مربی جدید بر عهده آلفرد شرویدر و یوری مولدر سپردند.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

مک‌لارن : شاید مربی توانت انشده شوم | ورزش سه