به گزارش ایسنا، کارنی و آپیا که به صورت اتفاقی در لابی هتل با هم برخورد کردند درباره پرسپولیس صحبت کردند و نکته جالب این بود که آپیا که از باشگاه پرسپولیس پاسخ منفی شنیده بود از این باشگاه به نیکی یاد کرد.
آپیا در صحبت‌های خود به کارنی گفت: پرسپولیس تیم بزرگ و پرطرفداری است. هر کس در اینجا من را می دید برخورد گرمی با من داشت. حالا خودت در چند روزی که اینجا هستی متوجه این موضوع خواهی شد. پرسپولیس یک ورزشگاه بزرگ دارد که گنجایشش 100 هزار نفر است.
کارنی درباره ژوزه از آپیا پرسیده بود و بازیکن غنایی هم گفت: او در مصر سال‌های موفقی را پشت سر گذاشته و چند قهرمانی برای الاهلی به دست آورده است. امیدوارم بتوانی در پرسپولیس موفق باشی.
"پریجا اوگنیه‌نوویچ" مدیر برنامه‌های آپیا هم با اطمینان دادن به کارنی گفت: باشگاه پرسپولیس در این چند روزی که ما اینجا بودیم برخورد خوبی و منطقی با ما داشت و نگران چیزی نباش.
دیوید کارنی استرالیایی پنجشنبه در تمرین پرسپولیس حاضر می‌شود تا پس از جلب رضایت ژوزه با پرسپولیس قرارداد امضا کند.