کد: 117511304 مهر 1393 ساعت 17:0582.3K بازدید

پیوس: جلوی استقلالی شدن پسرم را نگرفتم

فرشاد پیوس بهترین گلزن باشگاهی تاریخ فوتبال کشورمان، که امروز در تیم خونه به خونه بابل مربیگری می‌ کند، درباره حضور پسرش در تیم ب استقلال نگرشی کاملا حرفه ای دارد.
پیوس: جلوی استقلالی شدن پسرم را نگرفتم
 پیوس به "ورزش سه" می‌ گوید: من خودم تا 100 سالگی هم تحت هیچ شرایطی حتی با بهترین پیشنهاد مالی از سمت باشگاه رقیبم عبور نمی کنم اما این دلیل نمی شود که به پسرم بگویم به استقلال نرو، ماهان در پاسخ پیشنهاد حاج آقا جباری مدیر محترم استقلال ب که بارها برای پیوستنش به مجموعه استقلال ب اصرار داشت، جواب مثبت داد و به این تیم رفت. سن او در حال بالا رفتن بود و احساس  می‌ کردم حضورش در تیم من با ایجاد حساسیت های بی مورد توانایی هایش را مخفی نگه دارد.

پیوس درباره نتایج این روزهای پرسپولیس  می‌گوید: کسب 7 امتیاز از 3 تیم پایین جدولی کمترین انتظاری است که  می‌ توان از پرسپولیس داشت و چه بسا برابر این سه تیم در تهران باید 9 امتیاز  می‌ گرفتیم. ما وقتی  می‌ توانیم از عملکرد مجموعه جدید کادرفنی پرسپولیس تحلیل درستی داشته باشیم که نتیجه این تیم در اصفهان برابر سپاهان مشخص شود. اگر پرسپولیس برابر تیم سپاهان در اصفهان برنده شد آن وقت اولین کسی که از عملکرد حمید درخشان تقدیر خواهد کرد خودم هستم.

فرشاد پیوس در پاسخ به یکی از سوالات همیشگی ما جوابی متفاوت دارد. در حال حاضر معتبرترین مهاجم پرسپولیس عباس زاده است، درست است که 2 گل از 4 گلش را از روی نقطه پنالتی زده اما او به پیش بینی من در مسابقات لیگ امسال برای پرسپولیس 15 گل  می‌ زند ضمن اینکه شنیده ام محسن خلیلی آمادگی خوبی در تمرینات پرسپولیس دارد و  می‌تواند در نیم فصل برای تیم مثمرثمر باشد.

پیوس به خاطر رابطه پسرش با پیام صادقیان از اوضاع و احوال هافبک مهاجم محروم سرخپوشان آگاه است. او  می‌ گوید: پیام صادقیان هر دو هفته یک بار وضعیت آمادگی جسمی و ذهنی خود را برایم تشریح  می‌ کند و این روزها در حال تمرین روی تمرکز ذهنی خود است تا هیچ وقت رفتارش از کنترل خارج نشود. مطمئن باشید بهترین پیام صادقیان سال های اخیر فوتبال ایران را در روزهای آینده و بعد از محرومیتش خواهیم دید.
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار