کد: 236018321 اردیبهشت 1405 ساعت 15:2617.4K بازدید

پیشنهاد پرسپولیس: رجعت به جدول نیم فصل!

معاون ورزشی پرسپولیس اعلام کرد که جدول نیم فصل می‌تواند مبنای مناسبی برای تعیین تیمهای آسیایی باشد.
پیشنهاد پرسپولیس: رجعت به جدول نیم فصل!

به گزارش ورزش سه، در حالی که ای اف سی هنوز فرصت ایران برای معرفی نمایندگان آسیایی خود را قبول نکرده،  بر اساس جدول فعلی سه تیم استقلال و سپاهان و تراکتور در آستانه معرفی به عنوان نمایندگان ایران در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان هستند. موضوعی که مورد مخالفت باشگاه پرسپولیس و گل‌گهر قرار دارد.

معاون ورزشی پرسپولیس در این خصوص گفت: ما جلسات زیادی با فدراسیون و سازمان لیگ داشتیم و دیروز هم آقای بهاروند گفتند که اصرار داریم بازیها را برگزار کنیم تا نمایندگان معرفی شوند. حالا فردا هم جلسه خواهیم داشت باید ببینیم چه خواهد شد.

خلیلی افزود: ما از روز اول صحبتی که داشتیم این بود که بحث عدالت باید رعایت شود. لیگ ما حدود 70 درصدش برگزار شده است. خیلی ها گفتند شما ششم جدول هستید اما این با بدشانسی برای ما رخ داده است. ما گفتیم از کجا مطمئنید ما تا پایان فصل ششم جدول خواهیم ماند؟ 21 امتیاز باقی مانده و با تیمهای بالای جدول بازی داریم و فوتبال غیرقابل پیشبینی است. بحث ما بحث عدالت است. من گفتم اگر عدالت را در نظر بگیرید، تیم ها در نیم فصل فقط یک بازی باهم انجام دادند و آن را در نظر بگیرید نه اینکه جدول نصفه و نیمه.

او درباره سرنوشت لیگ گفت: الان خیلی از تیمها بازیهای دشوارشان باقی مانده و ما بازیهای راحت. به نیم فصل اول نگاه کنید ما بهترین نتایج را از همین هفته‌ها گرفتیم، وقتی آقای اوسمار اضافه شد و توانستیم نتایج خوبی کسب کنیم. رئیس فدراسیون فوتبال هم اذعان داشتند ما و یک تیم دیگر علاقمند به برگزاری بازیها بودیم و امیدواریم تصمیمی گرفته شود که عدالت در حق تیمهایی که میتوانند در آسیا حضور پیدا کنند، رعایت شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار