کد: 172483322 آذر 1399 ساعت 12:18

لیگ برتر شمشیربازی از دی ماه آغاز می شود

با توجه به درخواست مکرر شمشیربازان، لیگ برتر شمشیربازی از هفته چهارم دی آغاز می شود.
لیگ برتر شمشیربازی از دی ماه آغاز می شود

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، لیگ برتر شمشیربازی سال گذشته به علت شیوع ویروس کرونا پس از برگزاری یک هفته تعطیل شد. برای سال ۱۳۹۹ نیز، شمشیربازان تمایل زیادی به برگزاری لیگ برتر داشتند و بارها در این مورد صحبت کردند در نهایت برگزاری لیگ نیز در دستور کار فدراسیون قرار گرفت و حدود یک ماه دیگر لیگ برتر شمشیربازی  برگزار می شود.

 

فضل الله باقرزاده در گفتگو با ایسنا درباره ی برگزاری لیگ شمشربازی بیان کرد:  لیگ برتر شمشیربازی  از هفته چهارم دی در دو بخش مردان  و بانوان در هر سه اسلحه سابر، اپه و فلوره برگزار می شود. البته در هر اسلحه پنج تیم حضور دارند که این تیم ها قوی هستند و مطمئن باشید لیگ خوبی خواهیم داشت.

 

باقرزاده در مورد رعایت پروتکل ها در جریان برگزاری لیگ نیز گفت: تمام تیم ها حتما قبل از آغاز مسابقات باید تست PCRبدهند. ما دیگر مثل قبل، رقابت هر سه اسلحه را در یک روز برگزار نمی کنیم و هر روز قرار است رقابت یک اسلحه برگزار شود. درواقع یک روز رقابت اسلحه سابر مردان، روز دیگر اپه بانوان و به همین شکل رقابت اسلحه ها برگزار می شود.

 

او در مورد تیم هایی که تاکنون حضورشان قطعی شده است ، تصریح کرد: تاکنون حضور تیم هایی چون اترک خراسان، فولاد مبارکه سپاهان، دانشگاه آزاد قطعی شده است. برخی تیم ها چون  الماس کویر یزد، نماینده های آذربایجان شرقی، اردبیل و همدان در یکی از اسلحه ها تیم می دهند اما در مجموع تعداد تیم ها ی شرکت کننده در هر اسلحه بیشتر از پنج تیم نخواهد بود. من قرار است با مدیر عامل باشگاه سایپا هم جلسه ای داشته باشم تا این باشگاه هم در لیگ شمشیربازی تیمداری کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار