کد: 214074602 مرداد 1404 ساعت 12:00

مدافع قائم‌شهری به امارات رفت؛

غیرمنتظره: چهارمین ایرانی کلباء از نساجی!

باشگاه کلباء امارات در ادامه روند جذب بازیکنان ایرانی با مدافع فصل گذشته نساجی مازندران قرارداد بست.
غیرمنتظره: چهارمین ایرانی کلباء از نساجی!

به گزارش "ورزش سه"، کلباء امارات که علی‌رغم جدایی مهدی قایدی توانست با سامان قدوس و شهریار مغانلو همکاری خود را ادامه بدهد و احمد نوراللهی را هم جذب کند، حالا یک خرید غیرمنتظره ایرانی دیگر انجام داد و مدافع جوان و فصل قبل نساجی مازندران را به خدمت گرفت.

امیرحسین سام‌دلیری که در دو سال اخیر برای نساجی مازندران به میدان رفت و شرایط خوبی در این تیم داشت، علی‌رغم اینکه در آستانه انتقال به آلومینیوم اراک بود، به یکباره راهی کلباء امارات شد.

این مدافع جوان حتی در نخستین روز جلسه تمرینی آلومینیوم در شهر اراک حضور یافت و در کنار دیگر بازیکنان این تیم دیده شد، اما به یکباره مسیرش را تغییر داد و به امارات رفت تا به‌عنوان چهارمین بازیکن ایرانی جدید کلباء معرفی شود.

2210854

باشگاه کلباء در شرایطی که اخیرا اقدام به جذب محمدمهدی محبی از سپاهان و آمادگی برای پرداخت حق فسخ 600 هزار دلاری داشته، به یکباره با امیرحسین سام‌دلیری قراردادی قرضی به مدت یک فصل امضاء کرد که البته قابلیت دائمی شدن پس از یک‌سال را دارد.

سام‌دلیری دو سال قبل با نظر سید مهدی رحمتی از آکادمی نساجی به تیم بزرگسالان راه یافت و در نخستین فصل حضورش در لیگ برتر 16 بازی انجام داد و یک گل به ثمر رساند و یک بار هم در لیگ قهرمانان آسیا استفاده شد، اما فصل گذشته 23 بار برای این تیم به میدان رفت که حالا از جمع قائم‌شهری‌ها به سمت کلباء رفت.

انتقال این مدافع 22 ساله به کلباء امارات غیرمنتظره بود، چراکه نساجی در پایان فصل گذشته به دسته پایین‌تر سقوط کرد ولی ظاهرا عملکرد سام‌دلیری موجب شده تا اماراتی‌ها او را قرضی و با بند خرید دائمی به خدمت بگیرند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
69اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار