کد: 242625611 شهریور 1405 ساعت 23:473.4K بازدید

اسلامی: برای گل آسانی تمرین کرده بودیم

محمدحسین اسلامی پس از ورود به زمین در دربی، با نخستین لمس توپ خود یاسر آسانی را در موقعیت گل قرار داد و در تساوی استقلال برابر پرسپولیس نقش مهمی داشت.
اسلامی: برای گل آسانی تمرین کرده بودیم

به گزارش "ورزش سه"، وینگر اصفهانی استقلال در ورزشگاه نقش‌جهان، جایی که سال‌ها پیش از انتقال به استقلال با پیراهن ذوب‌آهن خودش را به فوتبال ایران معرفی کرد، به یکی از مهره‌های تعیین‌کننده تیم سهراب بختیاری‌زاده تبدیل شد. پاس او از سمت راست، زمینه‌ساز گل تساوی آسانی شد و استقلال را به بازی برگرداند.

اسلامی پس از پایان مسابقه درباره تساوی یک بر یک گفت: «خدا را شکر بازی خوبی بود. مساوی شد، ولی ای کاش می‌توانستیم ببریم. موقعیت‌هایش را هم داشتیم و ان‌شاءالله بتوانیم در بازی بعدی جبران کنیم.»

او درباره برگزاری دربی در اصفهان و نقش‌جهان عنوان کرد: «این شهر، شهر خودم است و من اصفهانی‌ام. این جو برای من عالی بود و ان‌شاءالله اتفاق خوب برای من رقم بخورد.»

بازیکن استقلال درباره شرایط تیمش با هدایت سهراب بختیاری‌زاده گفت: «خدا را شکر شرایط خیلی خوب است و امیدوارم در آخر فصل اتفاق خوبی رقم بزند.»

اسلامی درباره پاس گل خود برای آسانی و اینکه آیا روی چنین صحنه‌ای در تمرینات کار کرده بودند، گفت: «خدا را شکر تلاش بچه‌ها بود. بله، روی این صحنه تمرین داشتیم و خدا را شکر اتفاق خوبی افتاد. اگر می‌توانستیم ببریم، قطعاً بهتر بود، ولی با این حال تساوی هم بد نبود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
17اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار