کد: 242625911 شهریور 1405 ساعت 23:525.9K بازدید

رئالی تیر هستم

حردانی: VAR می‌توانست پرسپولیس را ده نفره کند

مدافع راست تیم استقلال می‌گوید در دربی هفته پنجم مقابل پرسپولیس می‌توانستند برنده شوند.
حردانی: VAR می‌توانست پرسپولیس را ده نفره کند

به گزارش "ورزش سه"، صالح حردانی کاپیتان تیم استقلال در دربی 107 بعد از تساوی یک بر یک با پرسپولیس گفت: «بازی خوبی بود و تیم ما خیلی خوب بازی کرد. نود دقیقه جنگیدیم. خسته نباشید به بچه‌ها و کادر فنی تیم می‌گویم چون واقعا زحمت کشیدند. دم همه هواداران گرم که ما را حمایت کردند. می‌توانستیم برنده بازی باشیم ولی حیف که نشد.»

او در خصوص اینکه به نظر رسید بابت نزدن ضربه ایستگاهی بعد از گل استقلال دلخور شده، توضیح داد: «من کلا اهل ایستگاهی زدن نیستم و یکی دو تا از بچه‌ها حسشان خوب بود و می‌خواستند آن ضربه را بزنند و یاسر گفته بود آن ضربه را من می‌زنم. هیچ درگیری بین ما نیست. یاسر یکی از صمیمی‌ترین دوستان من است و خیلی هم دوستش دارم. کادر فنی تصميم می‌گیرد که ضربه‌ها را چه کسی بزند و من هیچوقت بی‌احترامی نمی‌کنم و تصمیم گرفته شد آقا یاسر بزند.»

حردانی در خصوص قضاوت داور نیز گفت: «جا دارد یک خسته نباشید به تیم داوری بگویم. خیلی خوب قضاوت کردند. به جز یک صحنه که روی آقاسی خطا شده بود و گردنش را همه دیدند و وی ای آر می‌توانست دخالت کند و کارت قرمز بدهد. حتی به آقا بیژن داشتم می‌گفتم که چرا دخالت نکردید تا صحنه به وار برود و داور کارت بدهد.»

او در واکنش به اظهار نظر وریا غفوری درباره حضور فیکس حردانی در ترکیب تیم ملی گفت: «آقا وریا بزرگمان است و همیشه به بنده لطف داشته است. دمش گرم، او را خیلی دوست دارم امیدوارم در عرصه مربیگری موفق باشد. پتانسیل آن را دارد که حتما به یکی از بهترین مربیان جوان ایران تبدیل شود.»

کاپیتان استقلال در خصوص مصدومیت حین بازی و احتمال تعویضش توضیح داد: «من در یک صحنه همسترینگم درد گرفت و بعد از آن که دویدم بهتر شدم و اوکی را به آقا سهراب نشان دادم.»

در پایان، مدافع راست آبی‌ها درباره مدل موی جدیدش و اینکه طرفدار بارسلونا هست یا نه، گفت: «من شبیه کسی نیستم ولی دوست داشتم و این مدل را زدم. من رئالی تیر هستم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
24اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار