کد: 214134705 مرداد 1404 ساعت 16:11

لژیونر جدید ایران به نیمکت منتقل شد

مدافع ایرانی اخمت گروژنی جزو نفرات ذخیره تیمش مقابل زسکا مسکو است.
لژیونر جدید ایران به نیمکت منتقل شد

به گزارش "ورزش سه"، در ادامه رقابت‌های هفته دوم لیگ برتر روسیه، تیم فوتبال اخمت گروژنی که محمدمهدی زارع را برای نخستین بار در لیست نفراتش دارد، از ساعت 15:30 امروز (به وقت ایران) به مصاف تیم یک امتیازی زسکا مسکو رفته است.

محمدمهدی زارع که اخیرا با باشگاه اخمت گروژنی روسیه قرارداد امضا کرده، برای نخستین بار وارد لیست رسمی مسابقات این تیم شده و در دیدار امروز مقابل زسکا مسکو جزو نفرات ذخیره است.

این مدافع 22 ساله ایرانی که در فصل گذشته لیگ برتر ایران 23 بار به میدان رفت و سه بازی هم در جام حذفی انجام داد، در شرایطی وارد فهرست اخمت گروژنی مقابل زسکا مسکو شده که شماره پیراهن او مشابه با سن و سالش است.

اخمت گروژنی که در هفته اول لیگ برتر روسیه شکست خورده بود، علی‌رغم حضور زارع در لیست بازی امروز، از عثمان اندونگ مدافع فصل گذشته گل‌گهر در فهرست خود بهره نمی‌برد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار