به گزارش "ورزش سه"، دیشب محمدرضا تندروان مربی تیم ملی والیبال ایران مهمان یک برنامه تلوزیونی بود و درباره عملکرد تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملتها، به عنوان عضوی از کادر فنی پاسخگوی سوالات بود.
یکی از سوالاتی که از او در این برنامه پرسیده شد، دلیل خروج امین اسماعیلنژاد از لیست در بازی با تیم ملی والیبال آلمان بود. خیلیها دلیل شکست 3 بر 1 ایران برابر آلمان را نبود امین اسماعیل نژاد میدانند.
محمدرضا تندروان در واکنش به سوال مجری مبنی بر اینکه روبرتو پیاتزا اسماعیلنژاد را برای بازی چهارم با هلند تیم سابق خود نگه داشته بود تا به نوعی از تیم سابقش انتقام بگیرد و برنده میدان باشد گفت: "با شناختی که از پیاتزا دارم، حتی تصور کردن این مسئله برای من دشوار است که او بخواهد به این دلیل امین اسماعیلنژاد را کنار بگذارد و به او استراحت بدهد. امین دو بازی سنگین مقابل صربستان و آرژانتین را پشت سر گذاشته بود و نیاز به استراحت داشت، کما اینکه پوریا حسین خانزاده نیز به همین دلیل و علی رغم اینکه در لیست حضور داشت از نیمکت بازی ایران و آلمان را نظاره گر بود.
استراحت دادن روبرتو پیاتزا به امین اسماعیلنژاد یک امر عادی و طبیعی برای جلوگیری از مصدومیتها بود که همه تیمها در این مسابقات این کار را انجام میدهند و هیچ دلیل دیگری نداشت."