کد: 215042320 شهریور 1404 ساعت 19:2622.8K بازدید

مسئولیت فنی جدید ادموند بزیک در پرسپولیس

با تغییرات در تیم امید پرسپولیس، ادموند بزیک مسوولیت فنی این تیم را تا انتخاب سرمربی برعهده گرفت.
مسئولیت فنی جدید ادموند بزیک در پرسپولیس

به گزارش "ورزش سه"، عباس آقایی از مسوولیت خود به عنوان سرمربی تیم امید پرسپولیس استعفا کرد و حالا باشگاه پرسپولیس این خبر را به طور رسنی اعلام کرده است.

بر این اساس مسوولیت فنی تیم امید تا انتخاب سرمربی قطعی سرخ‌ها به ادموند بزیک سپرده شد.

ادموند بزیک بازیکن پیشین پرسپولیس که در دوران بازیگری تبدیل به یکی از مهاجمان برجسته فوتبال ایران بود و گل‌های مهمی را به ثمر رساند، در ابتدای فصل با انتخاب رضا شاهرودی به عنوان معاون آکادمی فوتبال پرسپولیس منصوب شد. بازیکن سابق سرخ‌ها، فصل گذشته سرمربی تیم جوانان کیا تهران بود و با پیشنهاد همکاری با آکادمی پرسپولیس به این باشگاه آمد.

ادموند بزیک که در دهه ۷۰ و ۸۰ یکی از مهاجمان کلیدی پرسپولیس بود و با گل‌های حساسش در قلب هواداران جا دارد، پس از پایان دوران بازیگری‌اش وارد عرصه مربیگری شد. او فصل گذشته هدایت تیم جوانان کیا تهران را بر عهده داشت و با این تیم عملکرد قابل قبولی در رقابت‌های پایه به نمایش گذاشت و حالا چالش جدیدی را در تیم محبوبش تجربه خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
27اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار