کد: 215216027 شهریور 1404 ساعت 17:2213.8K بازدید

میلان و اینتر صاحب بهترین ورزشگاه اروپا می‌شوند

پائولو اسکارونی، رئیس میلان، اعلام کرد که میلان و اینتر بهترین ورزشگاه» اروپا را خواهند داشت؛ چیزی که همه میلانی‌ها به آن افتخار خواهند کرد.
میلان و اینتر صاحب بهترین ورزشگاه اروپا می‌شوند

به گزارش "ورزش سه"، اسکارونی اطمینان دارد که ورزشگاه جدید این دو باشگاه، که انتظار می‌رود تا سال ۲۰۳۱ ساخته شود، «بهترین در اروپا» خواهد بود. این هفته، میلان و اینتر برای خرید منطقه سن‌سیرو، شامل استادیوم تاریخی مه آتزا، به توافق رسیدند و شورای شهر میلان روز چهارشنبه این معامله را تأیید کرد.

اسکارونی به اسکای اسپورتس گفت: «ما هدفی داریم و به آن خواهیم رسید: ساخت بهترین ورزشگاه اروپا در میلان، چون این شهر شایسته آن است. ما متعهد به این پروژه مهم هستیم که مدت‌هاست روی آن کار می‌کنیم و سرمایه‌گذاری زیادی کرده‌ایم. این ورزشگاه برای همه خواهد بود و چیزی است که همه میلانی‌ها به آن افتخار می‌کنند.» ورزشگاه جدید باید تا سال ۲۰۳۱ آماده شود تا میلان یکی از شهرهای میزبان یورو ۲۰۳۲ باشد.

2227636

هزینه پرداختی اینتر و میلان برای ورزشگاه جدید  

گزارش‌ها در ایتالیا حاکی از آن است که اینتر و میلان حدود ۱۹۷ میلیون یورو برای خرید منطقه سن‌سیرو پرداخت کرده‌اند، اما کل پروژه بیش از یک میلیارد یورو هزینه خواهد داشت که بین دو باشگاه میلانی تقسیم می‌شود. این پروژه احتمالاً شامل تخریب کامل یا بخشی از استادیوم مه آتزا خواهد بود، اما جزئیات بیشتر در هفته‌های آینده اعلام خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار