کد: 215219727 شهریور 1404 ساعت 19:0943.1K بازدید

خشم پیاتزا بعد از صعود: جلسه فوری با بازیکنان

در حالی که بازیکنان و اعضای کادر فنی پس از برتری ارزشمند مقابل فیلیپین میزبان رقابت‌ها، با خوشحالی مشغول جشن گرفتن بودند، سرمربی ایتالیایی تیم ملی، واکنش متفاوتی از خود نشان داد.
خشم پیاتزا بعد از صعود: جلسه فوری با بازیکنان

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال ایران در آخرین دیدار مرحله مقدماتی قهرمانی جهان سه بر دو فیلیپین را شکست داد و به یک برد ارزشمند دست یافت.

در حالی که بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم ملی والیبال ایران پس از برتری ارزشمند مقابل فیلیپین با خوشحالی مشغول جشن گرفتن بودند، روبرتو پیاتزا سرمربی ایتالیایی تیم ملی، واکنش متفاوتی از خود نشان داد.

وی برخلاف سایر نفرات کادر فنی، با خونسردی خاصی زمین مسابقه را ترک کرد و با عصبانیت خاصی وارد رختکن کن و با بازیکنانش جلسه گذاشت.

این در حالی است که در طول مسابقات مختلف بارها شاهد واکنش‌های احساسی و گاه عجیب از سوی پیاتزا بودیم؛ از فریادهای پرانرژی روی خط تا حرکات پرهیجان در امتیازات حساس اما در پایان دیدار مقابل فیلیپین، او ترجیح داد با جدیت تمام بازیکنان را به سمت رختکن هدایت کند.

پیاتزا بلافاصله پس از پایان مسابقه، ملی‌پوشان را در میانه زمین جمع کرد و تأکید داشت که همه باید سریعاً خود را به رختکن برسانند. او دقایقی نیز پشت درهای بسته با بازیکنان صحبت کرد و از آن‌ها خواست این پیروزی را فراموش کرده و تمرکز خود را از همین لحظه بر دیدارهای بعدی بگذارند و اظهار داشت باید خیلی بهتر شویم و بهتر بازی کنیم.

سرمربی ایتالیایی تیم ملی ایران از عملکرد شاگردانش تا اینجای مسابقات رضایت کامل ندارد و به خوبی می‌داند مسیر دشوار رقابت‌های قهرمانی جهان تازه آغاز شده و برای رسیدن به موفقیت‌های بزرگ‌تر، هیچ فرصتی برای غرق شدن در شادی یک برد نباید از دست برود.

تیم ملی والیبال ایران ساعت ۱۵:۳۰ دقیقه روز سه‎شنبه یکم مهرماه در مرحله یک هشتم نهایی به مصاف صربستان می رود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
40اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار