کد: 215242728 شهریور 1404 ساعت 20:3592K بازدید

پرهیجان بود، حیف که گل نداشت

چادرملو صفر - پرسپولیس صفر: ماردن لاک!

پرسپولیس در یک نفسگیر در تهران نتوانست از سد چادرملو بگذرد تا امتیازات این دیدار تقسیم بشود.
چادرملو صفر - پرسپولیس صفر:  ماردن لاک!

به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس در دیداری پرهیجان و جذلب، درحالی که هوادارانش انتظار داشتند با سه امتیاز از آن خارج شوند، برابر چادرملو اردکان متوقف شد و برای دومین هفته پیاپی به تساوی رسید.

بازی به میزبانی چادرملو اما در ورزشگاه تختی تهران و روی چمنی که شرایط مناسبی نداشت برگزار شد و همین موضوع از همان ابتدا روی کیفیت کار هر دو تیم تاثیر گذاشت. نیمه نخست بیشتر در میانه میدان سپری شد و تنها چند موقعیت‌ جدی روی دروازه‌ها شکل گرفت. تنها صحنه مهم این نیمه، واکنش دیدنی پیام نیازمند روی ضربه سر رنه هرنان بود که مانع از باز شدن دروازه پرسپولیس شد.

در نیمه دوم سرخ‌پوشان با تغییرات وحید هاشمیان و ورود بازیکنانی چون سروش رفیعی، محمد خدابنده‌لو، میلاد محمدی، فخریان و صادقی سعی کردند فشار بیشتری روی دروازه حریف وارد کنند. حملات از جناحین و در اواخر بازی با طور مستقیم طراحی شد و همچنین شوت از راه دور از سوی مارکو باکیچ در دستور کار قرار داشت که بی دقتی مهاجمان و درخشش ادسون ماردن اجازه باز کردن دروازه را به شاگردان هاشمیان نداد. سرخ‌ها در دقایق پایانی چند بخت نصفه و نیمه برای گلزنی داشتند اما کم‌دقتی در ضربات آخر و بسته بودن فضاها باعث شد این فرصت‌ها نیز به نتیجه نرسد.

در نهایت داور سوت پایان بازی را در دقیقه صد به صدا درآورد تا پرسپولیس با دومین تساوی متوالی، دو امتیاز دیگر حساس را از دست بدهد و نتواند به صدر جدول نزدیک شود.

این نتیجه برای هواداران پرسپولیس ناامیدکننده بود، چرا که تیم در نیمه دوم برتری محسوسی داشت اما ضربه آخر، حلقه گمشده نمایش شاگردان هاشمیان باقی ماند. چادرملو اما در این بازی تحسین برانگیز بود و علی‌رغم میزبانی در تهران و تحمل فشار هواداران حریف مقابل پرسپولیس مقاومت کرد و حتی به تیرک نیازمند هم زد و در نهایت یک امتیاز گرفت. با این نتیجه دو تیم در پایان هفته چهارم ۶ امتیازی شدند.


تقویمهفته چهارم لیگ برتر/ جمعه ۲۸ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۳۰/ ورزشگاه تختی تهران

سوتداور: سیدرضا مهدوی کمک‌ها: یعقوب سخندان، محسن بابایی، ناصر جنگی داورVAR: حسن اکرمی کمک: علیرضا مرادی ناظر: رحیم رحیمی مقدم


چادرملوترکیب چادرملو:
ادسون ماردن، سعید محمدی‌فر، علیرضا آرتا، علی طاهران، علی خدادادی، رنه هرنان بوبو(۷۸ رضا جبیره)، رضا محمودآبادی، سه گندو، ویکتور ماتئوس، علیرضا صفری(۷۹- هادی حبیبی نژاد) و رضا دهقان(۸۵-محمدطاها فراهانی)
سرمربی: سعید اخباری

2228102

پرسپولیسترکیب پرسپولیس:
پیام نیازمند، سهیل صحرایی، حسین ابرقویی، حسین کنعانی، فرشاد احمدزاده(۸۴-مجتبی فخریان)، مارکو باکیچ، میلاد سرلک(۷۳-میلاد محمدی)، اوستون اورونوف(۶۲-سروش رفیعی)، امید عالیشاه(۷۳-محمدحسین صادقی)، امین کاظمیان(۴۶-محمد خدابنده‌لو) و علی علیپور
سرمربی: وحید هاشمیان

2228103

کارت زرد:
چادرملو: ادسون ماردن (90)

 


کرنومتردقایق حساس:

دقیقه ۱: شوت از راه دور بازیکن چادرملو در دستان پیام نیازمند قرار گرفت.

دقیقه۴: ضربه خطرناک امید عالیشاه از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه ۱۲: شوت بلند ادسون ماردن از محوطه جریمه خودی به سختی توسط پیام نیازمند مهار شد.

دقیقه ۲۰: فرصت خطرناک برای پرسپولیس روی ارسال کاشته عالیشاه که حسین ابرقویی در شرایط آفساید به توپ ضربه زد و آن را به اوت فرستاد.

دقیقه ۲۸: کرنر برای چادرملو و ضربه سر خطرناک رنه بوبو، با واکنش عالی نیازمند همراه شد و پس از برخورد به تیرک توپ را راهی کرنر زاویه مخالف کرد و اجازه باز شدن دروازه را نداد.

دقیقه ۳۰: ارسال برای علیپور پشت مدافعان که ضربه او به بدن مدافع چادرملو خورد و بیرون رفت اما داور کرنر نگرفت.

دقیقه ۵۴: شوت محمودآبادی از پشت محوطه با واکنش پیام به کرنر رفت و سانتر چادرملو روی کرنر هم توسط پیام مشت شد.

دقیقه ۵۵: شوت خطرناک و ناگهانی بازیکن چادرملو از پشت محوطه با پای چپ به تیرک عمودی دروازه پرسپولیس برخورد کرد.

دقیقه ۶۹: شوت سنگین خدابنده‌لو از زاویه بسته محوطه جریمه با واکنش عالی ادسون ماردن مهار شد.

دقیقه ۷۲: فدار علیپور پشت مدافعین چادرملو با شوت پای چپ او همراه شد اما ادسون ماردن به زیبایی مهار کرد‌.

دقیقه ۷۹: فرصت عالی برای پرسپولیس با تاثیر صادقی که شوت خدابنده‌لو دقت لازم را نداشت و از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه ۸۰: فشار حملات پرسپولیس زیادتر شد و سانتر سهیل صحرایی از سمت راست با شوت میلاد محمدی خطرناک از کنار دروازه بیرون رفت‌.

دقیقه ۴+۹۰: شوت دیدنی مارکو باکیچ از پشت محوطه با واکنش عالی ادسون ماردن راهی کرنر شد.

دقیقه ۴+۹۰: کرنر پرسپولیس در این دقیقخگه حساس توسط سروش نواخته شد اما با ضربه سر بی دقت فخریان بیرون رفت.

دقیقه ۶+۹۰: با پاس در عمق برای خدابنده‌لو این بازیکن نقش بر زمین شد اما داور اعتقادی به پنالتی نداشت و در یک رفت و برگشت علیپور در شش قدم نتوانست توپ را به گل تبدیل کند.

دقیقه ۹+۹۰: در صدحمله پرسپولیس باکیچ با یک تصمیم عجیب شوتی بسیار بد را راهی دروازه کرد و با اختلاف بیرون رفت.

دقیقه ۱۰+۹۰: آخرطن موقعیت پرسپولیس با سنتر بلند سروش در یک رفت و برگشت به صادقی رسید و شوت بسیار بد او پایانی بر بازی بود.


بولت مس رفسنجانحواشی:

* اولین حضور فیکس اوستون اورونوف در ترکیب پرسپولیس، آن هم روی زمینی که کیفیت خوبی ندارد نگرانی‌های زیادی در مورد تکرار مصدومیت او ایجاد کرده است.

بازگشت سهیل صحرایی پس از مصدومیت تیم امید، تنها تغییر مهم خط دفاع پرسپولیس بود.  او در سمت راست جانشین میلاد محمدی شد.

* امید عالیشاه به‌عنوان کاپیتان تیم در پست شماره ۱۰ به میدان می‌رود؛ تغییر جایگاهی که می‌تواند او را به گلزنی نزدیک‌تر کند.

* محمدامین کاظمیان پس از یک هفته نیمکت‌نشینی دوباره به ترکیب برگشته بود.

* محمد خدابنده‌لو بعد از مصدومیت در اولین بازی ملی‌اش دوباره به لیست پرسپولیس برگشت.

*میزبانی چادرملو در تهران سبب شد، هواداران پرسپولیس ورزشگاه را در تسخیر خود در آورند و صدای تشویق آنها در طول بازی به گوش می‌رسید.

*بانوان پرسپولیس یک جایگاه در ورزشگاه تختی داشتند و به شدت تیم مورد علاقه خود را تشویق کردند.

*به همت باشگاه چادرملو اردکان تعدادی از هواداران این تیم از اردکان و شهرهای مختلف استان یزد برای تماشای بازی چادرملو اردکان مقابل پرسپولیس در ورزشگاه تختی تهران حاضر بودند.

*پله شدن توپ در زمین ناهموار تختی در موقعیت ضدحمله باعث عصبانیت عالیشاه شد.

*هواداران پرسپولیس با سر دادن شعارهایی به شکست هفت بر یک تیم رقیب در آسیا واکنش نشان دادند.

*مجتبی فخریان و محمدحسین صادقی اولین بازی فصل‌شان با لباس پرسپولیس تجربه کردند.

*ادسون ماردن خود را در دقیقه ۹۰ روی زمین انداخت و داور اعتقاد داشت او مصدومیتی ندارد و به وی برای تعلل کارت زرد نشان داد.


🥇بهترین بازیکن: شاید اگر از بازیکنان پرسپولیس هم سوال کنیم، بهترین بازیکن این دیدار را ادسون ماردن می‌نامند که بارها به خصوش در نیمه دوم مقابل حملات پرتعداد قرمزها ایستادگی کرد و یک کلین شیت مهم به نام خود ثبت کرد.

بولت پرسپولیساتفاق ویژه: بازی در دقایق پایانی با تب و تاب خاصی دنبال شد و در حملات پرتعداد سرخپوشان دو صحنه مشکوک متوالی روی خدابنده‌لو و علیپور در محوطه چادرملو رخ داد که مهدوی پس از مشورت به اتاق وی‌ای‌آر دستور به ادامه بازی داد و باعث اعتراض شدید پرسپولیسی‌ها شد‌. این بازی در نیمه دوم با وجود اعلام ۶ دقیقه وقت اضافه تا دقیقه صد ادامه داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
38اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار