کد: 215251528 شهریور 1404 ساعت 23:024.6K بازدید

برای مساوی بازی نمی‌کنیم:

رضایی: امیدوارم که سه امتیازمان را برگردانند

سرمربی شمس‌آذر در نشست خبری ابراز امیدواری کرد که امتیاز کسرشده از این تیم بازگردد.
رضایی: امیدوارم که سه امتیازمان را برگردانند

به گزارش ورزش سه، وحید رضایی در نشست خبری بعد از دیدار مس رفسنجان و شمس آذر در هفته چهارم لیگ برتر گفت: “همانطور که دیدید ما بازی را خوب شروع کردیم، مالکیت خوبی داشتیم، پاس‌های زیادی دادیم و در یک موقعیت روی یک ارسال می‌توانستیم بازی را در همان نیمه اول تمام کنیم که متاسفانه بازیکن ما تمرکز نداشت و توپ به گل تبدیل نشد.”

او در ادامه گفت: “در نیمه دوم با تعویض‌هایی که مس رفسنجان انجام داد، بازیکنان فیزیکی و ارسال مستقیم، مقداری به ما فشار وارد شد اما در همان ضدحمله هم می‌توانستیم کار را تمام کنیم. در نهایت هر دو تیم تلاش کردند و به تیمم خیلی افتخار می‌کنم و از آنها راضی‌ام. به جوانانی که ۱۶ سال، ۱۷ سال، ۱۹ سال در لیگ برتر بازی می‌کنند واقعاً باید افتخار کرد.”

رضایی ادامه داد: “ما دیروز ۹ ساعت تو راه بودیم تا برسیم به شهر رفسنجان و کم آوردن در اواخر نیمه دوم فکر می‌کنم بخاطر طولانی بودن مسیر بود، اما بازی را خوب تمام کردیم. برای ما ارزشمند بود که با یک امتیاز از رفسنجان برویم، اما در نیمه اول برای برد بازی می‌کردیم و متاسفانه توپ ما به گل تبدیل نشد.”

سرمربی شمس آذر عنوان کرد: “خوشحالم که امروز تیمم گل نخورد. هدف ما اول گل نخوردن بود. ما دنبال تساوی نیستیم. در نیمه اول تیم برتر میدان بودیم اما توپ‌های ما به گل نرسید.”

او درباره اینکه شنیده شده سه امتیاز کسر شده تیمش برمی‌گردد، گفت: “باشگاه دارد تلاش خود را انجام می‌دهد چون عادلانه نبود که سه امتیاز از ما کسر کنند. حق ما نبود که سه امتیاز از تیم ما کسر شود. برای تیم‌هایی مثل ما سخت است که بخواهند با سه امتیاز منفی شروع کنند. اگر کم کاری هم بوده، جریمه می‌تواند راه حل باشد نه کسر سه امتیاز. باشگاه تلاش کرده از این شرایط خارج شویم ان‌شاءالله این سه امتیاز برگردد و در جدول شرایط بهتری پیدا کنیم.”

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار