کد: 215253128 شهریور 1404 ساعت 23:4929.4K بازدید

آقای چشمی، تو مقصری، تیمت را جمع کن

انتقاد تند منصوریان از آزادی، سهرابیان و آقاسی!

سرمربی سابق استقلال نسبت به اظهارنظرهای محمدرضا آزادی و آرمین سهرابیان علیه نفرات خارجی تیم موضع تندی گرفت.
انتقاد تند منصوریان از آزادی، سهرابیان و آقاسی!

به گزارش "ورزش سه"، مصاحبه ای که آرمین سهرابیان علیه برخی بازیکنان استقلال انجام داد و در ادامه ویدئویی که از محمدرضا آزادی در گفت و گو با یک هوادار و انتقاد او به مدیرعامل باشگاه بابت جذب بازیکنان خارجی گرانقیمت منتشر شد، با واکنش های تندی از سوی هواداران مواجه شده است.

بسیاری از هواداران اعتقاد دارند که آزادی و سهرابیان نباید با اظهارنظرهای عجیب باعث ایجاد حواشی جدید شوند و این مسئله مورد توجه علیرضا منصوریان سرمربی سابق آبی‌پوشان هم قرار گرفته است.

منصوریان در گفت و گویی تلویزیونی خود با برنامه شب‌های فوتبالی در این خصوص بیان کرد: «من ویدئویی از بازیکن جوان استقلال ، محمدرضا آزادی دیدم که می گفت دلیل باخت را از کسانی که بازیکنان دو میلیون دلاری آوردند بپرسید! یا دیدم آرمین سهرابیان مصاحبه کرده و همین حرف را طور دیگری زده است. آرمین سهرابیان را خودم به استقلال آوردم، پسر خوب اگر اشتباه می‌کنی، درست پاسخ بده. پسرم، مجبور نیستی حرفی بزنی. وقتی دو بزرگ تر تیم مثل روزبه چشمی و رامین رضاییان حرف زده و عذرخواهی کرده، شما فقط باید سکوت کنید. هر حرفی هم می زنند، باید سکوت کنید و بروید. اینکه می‌گوید چهار هفته است به خاطر بازیکن دو میلیون دلاری فحش می‌ خورم یعنی چه؟ »

او ادامه داد: «عارف آقاسی هم اینگونه بود. وقتی از عارف آقاسی خبرنگار سوال می‌کند، طلبکارانه می‌ایستد و حرف می‌زند را نمی فهمم! ما هرروز قضاوت می‌شویم و قرار نیست طلبکار باشیم. پشت سر هم به خبرنگار می‌گویی سوال بعدی و در نهایت می‌گویی خودمان درستش می‌کنیم؟ قرار نیست اصلا شما حرف بزنید. اینکه می‌گویند بازیکن میلیون دلاری بد است. بازیکن خارجی که زبان ما را نمی‌فهمد و شاید اصلا خارجی ها این مصاحبه ها را نبینند.»

سرمربی سابق استقلال تاکید کرد: «من از آزادی سوال دارم، چند سال به اندازه منیر الحدادی افتخار داشتی فوتبال بازی کنی؟ یعنی چه که بازیکنان خارجی را قضاوت می‌کنیم؟ باید ممنون هم باشیم که منیر الحدادی که یار قبلی مسی بوده آمده و اینجا بازی می کند. آسانی آمده خوب است. چطور می‌شود فوروارد خارجی ما به کاستاریکا سه گل می‌زند اما اینجا نمی‌تواند کنار شما بازی کند؟ مگر برای سهرابیان و آزادی باشگاه هزینه نکرده است؟»

منصوریان با اشاره به شرایط رختکن تیم استقلال بیان کرد: «مشخصا دو دستگی در تیم وجود دارد. این بچه ها در عین بی تجربگی اینطور حرف می زنند و دلیلش را نمی فهمم. چطور به خودتان اجازه می‌دهید که مدیرعامل را قضاوت کنید؟ من نمی‌دانم داخل رختکن تیم چه خبر است، این را روزبه چشمی باید بگوید. اما آقای چشمی، شما مقصری، تیمت را جمع کن.»

سرمربی سابق استقلال در بخش دیگری از صحبت‌هایش تاکید کرد: «من یکبار از آقای تاجرنیا گلایه کردم، اما مگر ایشان بازیکن جذب کرده؟ اصلا هرکس گرفته، به بازیکن مربوط نیست. دستور خرید بازیکن را سرمربی می‌دهد. مگر زمان هایی که رئال مادرید از بارسلونا می‌باخت، وقتی به بازیکنی مثل کارواخال می‌گفتند چرا باختید، می گفت از پرس بپرسید که بنزما و رونالدو را با فلان قیمت خریده است؟ چارچوب های ما بهم خورده است».

منصوریان افزود: «آرمین و عارف و آزادی اشتباه کرده‌اند که مصاحبه کرده‌اند. مقصرش هم آقای چشمی است. تیمت را جمع کن. آقای بازیکن شما قد فوتبالتان پول می‌گیرید. نمی‌شود که منیر الحدادی که در بارسلونا بازی کرده بگوییم اندازه شما پول بگیرد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
58اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار