کد: 215597212 مهر 1404 ساعت 22:052.8K بازدید

روی دور برد؛

صدرنشینی گل‌گهر در لیگ برتر زنان

آبی‌های سیرجانی موفق شدند نوار بردهای خود در فصل جدید را ادامه دهند.
صدرنشینی گل‌گهر در لیگ برتر زنان

به گزارش "ورزش سه"، در آخرین بازی هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان، تیم ملوان بندرانزلی میزبان گل گهر سیرجان بودند. شرایط جدول طوری بود که ملوان برای کاهش فاصله با بالای جدول و گل گهر برای صدرنشینی به سه امتیاز این بازی نیاز داشتند.

با این حال، تیم تحت هدایت مریم جهان نجاتی توانست با ارائه یک بازی برتر به هر آنچه می‌خواست برسد. آبی‌های در همان نیمه اول، دو بار دروازه ملوان را باز کردند و در ادامه هم تلاش دو تیم، هیچ تغییری در نتیجه ایجاد نکرد.

گل اول را شبنم بهشت زد. در دقیقه 30 و وقتی دروازه‌بان و مدافع ملوان توپ را ناقص کردند، از گوشه محوطه جریمه وارد شد و با یک ضربه پای راست توپ را به گوشه دروازه فرستاد. در آخرین دقیقه همان نیمه نیز اختلاف به دو گل رسید. این بار تانیا جهانشاهی از سمت چپ محوطه جریمه ملوان پا به توپ وارد شد و از بین مدافعان، اقدام به شوتزنی کرد و گل دوم بازی را جشن گرفت.

2234043

با این برد، گل گهر با یک بازی بیشتر نسبت به خاتون بم، 12 امتیازی شد و به صدر جدول رده بندی صعود کرد. خاتون هم با سه بازی، 9 امتیازی است. ملوان بندرانزلی نیز 4 امتیازی باقی ماند و جایگاهش در رتبه هفتم تغییری نکرد.

آخرین وضعیت جدول رده بندی در پایان بازی‌های هفته چهارم را مشاهده کنید:

2234041
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

صدرنشینی گل‌گهر در لیگ برتر زنان | ورزش سه