به گزارش ورزش سه، باشگاه استقلال در اقدامی جالب و همراه با احترام به رقیبش در هفته دوم لیگ بسکتبال آماده بازی بزرگ و فینال زودرس لیگ برتر خواهد شد، البته برای استقلالیها زود است که به عنوان مدعی قهرمانی معرفی شوند اما عملکرد آنها در پیش فصل مسابقات و همچنین پیروزی قاطعانه در هفته نخست مقابل کاله آنها را به رقیبی سرسخت برای شهرداری گرگان قهرمان فصل گذشته تبدیل کرده است.
باشگاه استقلال برای این مسابقه نوشت: "پنجشنبه فقط نبرد بین دو تیم نیست، نبرد بین دو هویته! هویت آبی پوشان استقلال و عقابهای گرگان، دو تیم با اصالت، دو هوادار با اصالت" خطاب قراردادن رقیبشان با لقبی که هواداران شهرداری آنها را صدا میکنند جالب بود و با استقبال هواداران گرگانی در فضای مجازی همراه بود.
استقلال و شهرداری هر دو در هفته نخست پیروز از زمین خارج شدند و برای گرفتن امتیازهای بعدی مقابل هم قرار خواهند گرفت اما نکته قابل توجه در این مسابقه بازگشت تب بسکتبال به استان تهران و ورزشگاه مرحوم "محمود مشحون" خواهد بود، ورزشگاهی که مدتها بود در رده باشگاهی هیجان در این سطح را تجربه نکرده بود و روز پنجشنه با حضور همیشگی هواداران گرگانی همراه این تیم و حضور هواداران استقلال در سالن برگزاری مسابقه جو فوقالعادهای شکل خواهد گرفت.
حضور ارسلان کاظمی ستاره فصل گذشته شهرداری با بازوبند کاپیتانی استقلال مقابل همبازیان سابقش از جذابیتهای این مسابقه خواهد بود و لیگ برتر بسکتبال آمادهیکی از جذابترین مسابقات فصل خواهد بود.
بازیکنان استقلال در ویدیویی که باشگاه منتشر کرد با جملات جالبی مانند " باهم برای استقلال، هیچ تیمی جلودار ما نیست، یک بازی بزرگ در راه است " و جملاتی به این شکل برای این مسابقه آماده شدند.