کد: 216804622 مهر 1404 ساعت 09:4211.9K بازدید

هواداران از سکوها سقوط کردند، بازی متوقف شد

لحظات وحشت و فاجعه‌‌بار در فوتبال ایتالیا

وحشت و ترس در سری C ایتالیا، اما خوشبختانه بدون عواقب جدی بود.
لحظات وحشت و فاجعه‌‌بار در فوتبال ایتالیا

به گزارش "ورزش سه"، بازی بین آلبینولفه و لکو، در هفته نهم گروه A، در دقیقه ۸۰ به مدت شش دقیقه به دلیل حادثه‌ای در سکوها متوقف شد. یکی از دو هوادار به شدت آسیب دید و بیهوش شد، اما بلافاصله به بیمارستان منتقل شد و عواقب جدی نداشت.  

دو هوادار لکو از نرده‌های بخش میهمان سقوط کردند و به زمین بازی افتادند، که باعث وحشت بازیکنان و تماشاگران شد. داور بازی را متوقف کرد تا امدادرسانی انجام شود و پس از اطمینان از عدم وجود آسیب جدی، بازی ادامه یافت.

2247540

یکی از هواداران که از حدود سه متری روی گردنش افتاده بود، بیهوش شد، اما سریعاً با برانکارد و با هشیاری به بیمارستان منتقل شد تا معاینات لازم انجام شود. پس از چند دقیقه، خطر جدی رفع شد و بازی از سر گرفته شد. صبح روز بعد، خبرهای خوبی منتشر شد: هوادار پس از یک شب تحت نظر در بیمارستان پاپا جووانی بیست‌وسوم در برگامو مرخص شد.

بنابراین، هیچ عواقب جدی پس از این حادثه در ورزشگاه آلبینولفه رخ نداد. در پایان نود دقیقه، لکو با نتیجه ۱-۰ پیروزی مهمی کسب کرد. تیم تحت هدایت فدریکو والنته به رده دوم جدول با ۲۱ امتیاز پس از ۹ هفته رسید، ۴ امتیاز کمتر از ویچنزا (۲۵ امتیاز) که همچنان با سرعت پیش می‌رود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

لحظات وحشت و فاجعه‌‌بار در فوتبال ایتالیا | ورزش سه