به گزارش "ورزش سه"، امیرحسین حسین زاده که در بازی مقابل تانزانیا توانست گل اول ایران را از روی نقطه پنالتی بزند و به روند گلزنیهای خود برای تیم ملی ادامه دهد، بعد از این مسابقه دوستانه گفت: «خدارا شاکرم که توانستيم این بازی را ببريم. به نظرم تیم تانزانیا تیم خیلی خوبی بود. آنها در حمله خیلی خوب اضافه میشدند و خیلی خوب یکدیگر را پیدا میکردند و خیلی مواقع ما را اذیت کردند.»
حسینزاده از کادر فنی هم تشکر کرد: «قبل از هر چیز از کادر فنی بابت اعتمادی که به من داشتند تشکر میکنم، هم به خاطر صحنه پنالتی و هم اینکه دو بازی فیکس هستم. امیدوارم که لایق این اعتماد باشم و روز به روز بهتر شوم.»
او میگوید باید اشتباهات به حداقل برسد: «تیم مل ایران هنوز جا دارد که بهتر از این بازی کند. خیلی از بازیکنان هنوز اشتباهاتی دارند؛ اعم از خودم. چون ما هر بازی تغییراتی داشتيم و هر بازی با یک ترکیب وارد زمین میشویم و مصدومان هم نيستند.»
مهاجم تیم ملی در پایان تاکید کرد: «تیم جمع شود و مصدومان برسند تیم ما پتانسیلش خیلی بالا است و در اردوهای بعد بازی های خیلی بهتری از این تیم خواهید دید.»