کد: 216884425 مهر 1404 ساعت 22:0210.3K بازدید

با هر تیمی بازی میکنم تیم سابقم است!

فخرالدینی: پسر خطیبی بازیکن خوبی است

مدافع تیم مس رفسنجان می‌گوید به هیچ عنوان این تیم گزینه سقوط به لیگ یک نخواهد بود.
فخرالدینی: پسر خطیبی بازیکن خوبی است

به گزارش "ورزش سه"، میلاد فخرالدینی بازیکن مس رفسنجان بعد از شکست تیمش مقابل استقلال گفت: «بازی خوب و متعادل بود. حداقل حق ما مساوی بود اما به تیم بزرگ استقلال تبریک می‌گویم.»

او به تقابل با تیم سابقش اینطور واکنش نشان داد: «من در شرایطی هستم که جلوی هر تیمی بازی کنم تیم سابقم است. لطف داشتند به ما، دستشان درد نکند و انشاالله در ادامه راه موفق باشند.»

فخرالدینی در این باره که شاید مس گزینه سقوط شود، پاسخ داد: «متاسفانه ما آخرین تیمی بودیم که جمع شدیم و زمان مناسب برای هماهنگی را از دست دادیم اما قول می‌دهم نتایج بهتری بگیریم. تیم خیلی خوبی داریم و دیدید که امروز در زمین استقلال هم مستحق باخت نبودیم. در آینده نتایج بهتری می‌گیریم.»

او به این سوال که رسول خطیبی اولتیماتوم گرفته نیز پاسخ داد: «نه همچین چیزی نیست. خبر دارم که چنین چیزی نیست. متاسفانه از اول فصل، تیم ما را به حاشیه بردند و حتی قصد داشتم زودتر از این‌ها صحبت کنم.»

فخرالدینی صحبتش را اینطور ادامه داد:
«در همه تیم‌ها بازیکنان را کنار می‌گذارند و جابجا می‌کنند. شایعات مربوط به ارقام قراردادها صحت ندارد و بودجه باشگاه ما بسیار پایین است. یکسری افراد از همه راه‌ها ما را به حاشیه بردند. یکی درباره بازیکنان حرف می‌زد، یکی از مربی می‌گفت، یکی می‌گفت پسرش را آورده، یکی می‌گفت برادرش را آورده. این افراد به خاطر منافع خودشان قصد داشتند تیم به حاشیه برود اما ما همه تلاشمان را می‌کنیم تا نتایج بهتری بگیریم.»

در پایان از او سوال شد که پسر رسول خطیبی که گفته شده با قرارداد چند میلیاردی به تیم اضافه شده، چه کیفیتی دارد، این پاسخ را داد: «من مربی نیستم ولی در مقایسه با دیگر نفرات و بازیکنان جوان، او وضعیت بهتری داشته باشد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

فخرالدینی: پسر خطیبی بازیکن خوبی است | ورزش سه