کد: 216885825 مهر 1404 ساعت 22:3410.5K بازدید

اعتراض مس: آشورماتوف باید اخراج می‌شد

اعضای تیم مس رفسنجان نسبت به قضاوت کوپال ناظمی معترض هستند.
اعتراض مس: آشورماتوف باید اخراج می‌شد

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال مس رفسنجان در حالی بازی هفته هفتم خود مقابل استقلال را با نتیجه یک بر صفر واگذار کرد که پس از پایان مسابقه، اعتراض‌هایی نسبت به قضاوت داور مطرح شد.

شاگردان رسول خطیبی که در این مسابقه نمایش قابل‌قبولی داشتند، معتقد بودند تصمیمات داوری در برخی صحنه‌ها به ضررشان تمام شده است و در صورت تصمیمی متفاوت، شاید نتیجه دیگری رقم می‌خورد.

در همین راستا، مسی‌ها با انتشار تصویری از پای سامان نریمان‌جهان پس از بازی، نسبت به برخورد خشن بازیکن استقلال اعتراض کرده و اعلام داشتند که داور می‌توانست تصمیم سنگین‌تری بگیرد.

در دقیقه ۵۳ مسابقه، برخوردی میان رستم آشورماتوف، مدافع ازبکستانی استقلال و سامان نریمان‌جهان رخ داد. در این صحنه، مدافع استقلال با استوک پای خود روی مچ پای بازیکن مس رفت که منجر به جراحت و خون‌ریزی در ناحیه قوزک پای نریمان‌جهان شد.

پس از این برخورد، بازی برای دقایقی متوقف شد و تیم پزشکی مس وارد زمین شد تا به وضعیت پای مصدوم نریمان جهان رسیدگی کند. داور مسابقه، کوپال ناظمی، تنها کارت زرد به بازیکن استقلال نشان داد و بازی ادامه یافت. گفته می‌شود در آن لحظات داوران وی‌اِی‌آر مشغول بررسی صحنه بودند، اما در نهایت تصمیم به بازبینی مجدد گرفته نشد و اخراجی در کار نبود.

2248955

مسی‌ها معتقدند که در صورت مراجعه داور به VAR و احتمال تغییر تصمیم به کارت قرمز، شرایط بازی می‌توانست کاملاً متفاوت شود و شاید نتیجه نهایی تغییر می‌کرد.

با این وجود، مسی‌ها که تا دقایق پایانی تلاش زیادی برای جبران نتیجه داشتند، در نهایت با وجود نمایشی خوب و قابل‌احترام، شکست را پذیرفتند و سه امتیاز حساس این دیدار به حساب استقلال واریز شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

اعتراض مس: آشورماتوف باید اخراج می‌شد | ورزش سه