کد: 217003730 مهر 1404 ساعت 21:5511.6K بازدید

حضور همزمان برادران ویلیامز در CL خوش‌یمن نبود

مصدومیت رویین‌ترین بازیکن لالیگا در اروپا

بدشانسی بزرگ برای اتلتیک بیلبائو. مصدومیت اینیاکی ویلیامز رویای اروپایی دو برادر بیلبائو را نقش بر آب کرد.
مصدومیت رویین‌ترین بازیکن لالیگا در اروپا

به گزارش ورزش سه، شبی که قرار بود برای خانواده ویلیامز خاطره‌انگیز باشد، با اشک و نگرانی پایان یافت. اینیاکی ویلیامز، کاپیتان اتلتیک بیلبائو، در جریان دیدار با قره‌باغ در لیگ قهرمانان اروپا از ناحیه کشاله ران راست دچار مصدومیت شد و پیش از پایان نیمه نخست ناچار شد زمین را ترک کند. تنها چند دقیقه بعد از خروج او، گوروسِتا گل تساوی را زد، اما شادی هواداران با خبر غیبت احتمالی طولانی‌مدت کاپیتان، رنگ باخت.

اینیاکی پس از ۳۸ دقیقه بازی، در شبی که قرار بود نخستین حضور هم‌زمان او و برادرش نیکو در لیگ قهرمانان اروپا باشد، احساس درد کرد و جای خود را به آلکس برنگر داد. او اخیرا از مصدومیت خفیف پای چپ رها شده بود، اما این بار شرایط جدی‌تر به نظر می‌رسد. 
باشگاه تأیید کرده که او دیدار شنبه برابر ختافه را از دست خواهد داد و احتمال غیبتش در دربی حساس مقابل رئال سوسیداد هم زیاد است.

2250887

برای مهاجم ۳۱ ساله بیلبائو، چنین مصدومیتی تقریباً بی‌سابقه است. ویلیامز سال‌ها نماد ثبات و استقامت در فوتبال اسپانیا بود و در بازه زمانی آوریل ۲۰۱۶ تا ژانویه ۲۰۲۳ با ۲۵۱ بازی متوالی در لالیگا، رکوردی تاریخی از خود به جا گذاشت.

قرار است روز پنج‌شنبه اینیاکی وارد دستگاه ام آر آی بشود تا مدت دقیق دوری‌اش مشخص شود. در غیاب او، برنگر محتمل‌ترین جانشین خواهد بود و والورده ممکن است از رابرت ناوارو یا نیکو سِرانو برای پر کردن جای خالی مهاجم باتجربه استفاده کند.

برای نیکو ویلیامز، این مصدومیت  به شکل ویژه‌ای دردناک است؛ چراکه نیکو امید داشت برای اولین بار در لیگ قهرمانان کنار برادرش بدرخشد. اما فوتبال گاهی بی‌رحم می‌شود؛ و شبی که قرار بود جشن این دو برادر در اروپا باشد، به کابوسی برای خانواده ویلیامز تبدیل شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار