کد: 217517424 آبان 1404 ساعت 09:569.1K بازدید

سکوت عموی روبیالس شکست: خوب کاری کردم!

به نظر می‌رسد که درگیری خانواده روبیالس با یکدیگر بسیار جدی است.
سکوت عموی روبیالس شکست: خوب کاری کردم!

به گزارش "ورزش سه"، لوییس روبن روبیالس، عموی رییس سابق فدراسیون فوتبال اسپانیا، برای اولین‌ بار پس از حادثه‌ای که در جریان معرفی کتاب برادرزاده‌اش با عنوان «کشتن روبیالس» رقم زد و سه تخم‌ مرغ به‌ سوی او پرتاب کرد، به‌ صورت علنی صحبت کرده است. او هنگام خروج از دادگاه پلازا ده کاستیا اعلام کرد که احساس خیلی خوبی دارد و حال‌ و هوایش را به کسی تشبیه کرد که تازه از یک تعطیلات ۱۵ روزه بازگشته است.

عموی روبیالس در گفتگو با دوربین‌های برنامه El tiempo justo اعتراف کرد که تقریباً چیزی از آنچه رخ داده است به یاد نمی‌آورد: «من انرژی مثبت دارم.» این وضعیت به اندازه صحبت‌های او غیرمنتظره بود چون او نه تنها هیچ نشانه‌ای از پشیمانی بروز نداد، بلکه آرام و حتی شوخ‌ طبع به نظر می‌رسید.

لوییس روبن روبیالس همچنین درباره مادرش، مادربزرگ رییس سابق فدراسیون فوتبال اسپانیا، به‌اختصار صحبت کرد، کسی که بنا بر گزارش‌ها، برای دوری از فشار رسانه‌ای موتریل را ترک کرده است. او نتیجه‌گیری کرد: «من هنوز با او صحبت نکرده‌ام. این چیزها را تلفنی مطرح نمی‌کنند.»

2259108

در مورد تصمیم لوییس روبیالس برای عدم طرح شکایت، عموی او قاطع بود: «چرا باید از من شکایت کند؟» او همچنین فاش کرد که قصد داشت چیزی بیش از تخم‌مرغ پرتاب کند: «به فکر این هم بودم که یک کیسه نان‌ خرده پرت کنم.»

این اتفاق باورنکردنی واکنش زیادی را در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها برانگیخته است و لوییس روبن روبیالس خواست بیانیه‌اش را با پیامی گرم خطاب به خواکین پرات، مجری El tiempo justo، به پایان برساند: «درود بر خواکین، که فردی دوست‌داشتنی است.»

اختلاف خانوادگی میان اعضای خانواده روبیالس که پیش از این نیز در موارد دیگری آشکار شده بود، این‌ بار نیز به‌ شکلی غیرمعمول و در میان پرتاب تخم‌مرغ، نان‌ خرده و اظهاراتی شبیه بازگشت از تعطیلاتی، دوباره در مرکز توجه رسانه‌ها قرار گرفته است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار