کد: 217516524 آبان 1404 ساعت 09:378K بازدید

رونالد کومان:

از این تساوی بیشتر ناراضی‌ام تا خوشحال!

رونالد کومان از این که تیمش نتوانست برابر لهستان به پیروزی برسد ابراز ناراحتی کرد.
از این تساوی بیشتر ناراضی‌ام تا خوشحال!

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی هلند شب گذشته فرصت قطعی کردن صعودش به رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ را از دست داد و در مسابقات انتخابی پیش از این رقابت‌ها در ورشو با نتیجه ۱-۱ برابر تیم ملی لهستان متوقف شد تا کار به بازی بعدی کشیده شود و این موضوع باعث ناراحتی کومان شد.

ممفیس دیپای گل اول این بازی که توسط لهستان به ثمر رسیده بود را جبران کرد، در حالی که تیم کومان با وجود این نتیجه، همچنان سه امتیاز بالاتر از حریفش در صدر جدول رده‌بندی رقابت‌های گروه G در مرحله مقدماتی قاره اروپا باقی ماند و وارد روز پایانی مسابقات شد.

کومان پس از پایان این بازی به خبرنگاران گفت: «من بیشتر ناراضی‌ام تا خوشحال. اما از سوی دیگر، یک قدم دیگر به سمت صعود برداشتیم. بازی کردن مقابل تیم‌هایی که خیلی در عمق دفاع می‌کنند آسان نیست. باید صبور می‌بودیم، باید تلاش می‌کردیم به روش‌های مختلف حمله کنیم اما موقعیت‌های خوب کافی خلق نکردیم.

2247149

لهستان کیفیت و سبک بازی خودش را به خوبی در این بازی نشان داد: ضد حملات سریع و تغییر فاز از دفاع به حمله. ما هم به همین شکل گل خوردیم. این روش مورد علاقه لهستان برای این بازی است و همین آنها را خطرناک می‌کند.»

لهستان برای تصاحب صدرنشینی گروه G به یک معجزه ریاضی نیاز دارد، هرچند حداقل جایگاه پلی‌آف را قطعی کرده است. یان اوربان، سرمربی این تیم، گفت: «من راضی‌ام. نسبت به اولین دیدارمان در هلند، توپ را بهتر حفظ کردیم و موقعیت‌های بیشتری ایجاد کردیم. باید تغییراتی اعمال می‌کردیم چون برخی از بازیکنان مصدوم بودند و برخی محروم، اما بازیکنانی که وارد ترکیب شدند کیفیت‌شان را نشان دادند. بنابراین یک بار دیگر، واقعا خوشحالم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار