کد: 217531024 آبان 1404 ساعت 21:154.8K بازدید

زنان پرسپولیس به دنبال پایان خوش نیم‌فصل

اعضای تیم زنان پرسپولیس آخرین جلسه تمرینی برای آخرین بازی نیم فصل اول را برگزار کردند.
زنان پرسپولیس به دنبال پایان خوش نیم‌فصل

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال زنان پرسپولیس که به عنوان تیم تازه وارد این فصل لیگ برتر شرایط خوبی نداشت و حتی داشت با بحران و خطر سقوط مواجه می‌شد، هفته گذشته توانست با پیروزی مقابل آوا تهران شرایطش را بهبود ببخشد. قرمزها فردا نیز در چارچوب هفته نهم لیگ برتر باید به مصاف یاسام کردستان بروند. این بازی قرار است از ساعت 14:30 در ورزشگاه شهید کاظمی آغاز شود.

قطعا برای مریم آزمون و شاگردانش خیلی مهم است تا نیم فصل اول را با برد و ایجاد اختلاف با تیم‌های انتهای جدولی به پایان برسانند. بر همین اساس می‌توان گفت بازی فردا اهمیت بالایی برای آنها دارد.

آخرین تمرین تیم فوتبال زنان پرسپولیس پیش از مصاف با نماینده کردستان، نیز عصر امروز (شنبه) زیر نظر مریم آزمون برگزار شد.  

2259803

در آغاز تمرین، بازیکنان مراحل گرم‌کردن را پشت سر گذاشتند و سپس وارد بخش‌های فنی و بدنی شدند. بخش ابتدایی به سایه‌زنی و مرور ضربات شروع مجدد اختصاص داشت و پس از آن برنامه‌های سرعتی جهت افزایش آمادگی جسمانی اجرا شد.  

این تمرین در فضایی آرام اما با تمرکز بالا انجام گرفت و اعضای تیم پرسپولیس با آمادگی مطلوب به استقبال دیدار فردا رفتند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار