
به گزارش "ورزش سه"، میلان ممکن است در بازی روز شنبه مقابل لاتزیو، بدون بهترین گلزن خود به میدان برود. آلگری دو روز پیش از مسابقه در یک نشست خبری شرکت و اشاره کرد که وینگر آمریکایی به احتمال زیاد بازی پیشِرو را از دست خواهد داد.
او گفت:«پولیشیچ بهسختی برای بازی در دسترس خواهد بود، اما فردا و پسفردا ممکن است هر چیزی رخ دهد.»
آلگری ادامه داد:«سالماکرز وضعیت خوبی دارد. خیمنز باید از هفته آینده کمکم به تیم ملحق شود و بقیه بازیکنان نیز در شرایط خوبی هستند.»
پولیشیچ اخیراً از مصدومیت همسترینگی که در ماه اکتبر و در جریان حضور در اردوی تیم ملی آمریکا دچارش شده بود، بهبود یافت. ستاره سابق چلسی و بوروسیا دورتموند، پیش از تعطیلات یک بازی بهعنوان بازیکن تعویضی مقابل پارما انجام داد و یکشنبه گذشته برابر اینتر در ترکیب اصلی قرار گرفت و گل پیروزیبخش روسونری را در نیمه دوم بهثمر رساند.

میلان اکنون با ۲۵ امتیاز در رتبه دوم جدول سری Aقرار دارد؛ همامتیاز با ناپولی و تنها دو امتیاز کمتر از رم صدرنشین. پولیشیچ در این فصل در تمام رقابتها طی ۱۰ بازی، ۷ گل زده و ۲ پاس گل داده است.