کد: 217780006 آذر 1404 ساعت 17:413.1K بازدید

تنبیه عجیب ولاسکو: موسوی اینگونه بهترین دفاع دنیا شد

سیدمحمد موسوی در تازه‌ترین اظهاراتش، از پشت‌پرده یکی از روش‌های خاص خولیو ولاسکو برای متحول‌کردن عملکرد بازیکنان پرده برداشت.
تنبیه عجیب ولاسکو: موسوی اینگونه بهترین دفاع دنیا شد

به گزارش "ورزش سه"، خولیو ولاسکو، سرمربی نامدار آرژانتینی، بدون تردید نقطه آغاز دوران طلایی والیبال ایران بود. روزی که او وارد ایران شد، تیم ملی کشورمان تنها یکی از تیم‌های درجه‌دو آسیا به شمار می‌رفت، اما با حضور او ساختار فنی، ذهنی و حرفه‌ای والیبال ایران دگرگون شد و تیم ملی را به قدرت اول آسیا و سپس یکی از تیم‌های مطرح جهان تبدیل کرد. هنوز هم سال‌ها پس از جدایی‌اش، نام ولاسکو در ایران با احترام و نوستالژی فراوان همراه است.

سیدمحمد موسوی، ستاره سال‌های اخیر والیبال ایران، در صحبت‌هایی تازه خاطره‌ای جالب از دوران همکاری با ولاسکو را بیان کرده است. او می‌گوید در یکی از جلسات تمرینی، ولاسکو ناگهان ادعا کرد که موسوی در پست مدافع میانی عملکرد خوبی ندارد و بهتر است در پست دریافت‌کننده قدرتی بازی کند. تصمیمی که با تعجب شدید موسوی همراه شد، بااین‌حال سرمربی آرژانتینی چند روز او را در تمرینات در نقش دریافت‌کننده قرار داد.

به گفته موسوی، درست در آستانه مسابقات، ولاسکو به او اجازه داد به پست اصلی خود بازگردد و همین تغییر موقت باعث شد او در بازگشت به پست دفاع میانی با انگیزه‌ای فوق‌العاده ظاهر شود و در تمرینات اجازه ندهد حتی یک توپ از کنار او عبور کند. موسوی تأکید می‌کند که ولاسکو با این اقدام هوشمندانه قصد داشت به او نشان دهد که می‌تواند بسیار بهتر عمل کند، و این روش  دقیقاً همان چیزی بود که او را به اوج توانایی رساند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار