کد: 217780206 آذر 1404 ساعت 17:573.5K بازدید

بعد از ٧ سال سرمربی محبوب‌ خود را برکنار کردند!

باشگاه مونویزو والی پس از هفت فصل همکاری موفق، تغییر در کادرفنی خود را اعلام و پپه نیکا را به‌عنوان سرمربی موقت منصوب کرد.
بعد از ٧ سال سرمربی محبوب‌ خود را برکنار کردند!

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه مونویزو والی رسماً اعلام کرد که همکاری طولانی‌مدت خود با کادر فنی قبلی به سرمربیگری مارچیارو را پایان داده است؛ همکاری‌ای که طی سال‌های گذشته با لحظات فراموش‌نشدنی و دستاوردهای مهمی همراه بود. مهم‌ترین این موفقیت‌ها، صعود تاریخی و چشمگیر تیم به سری A1 بود که نقطه عطفی در تاریخ باشگاه به شمار می‌رود.

در این هفت فصل، تلاش مستمر، حرفه‌ای‌گری و اشتیاق فراوان نقش کلیدی در پیشرفت تیم و توسعه ساختار ورزشی باشگاه داشته است. مسئولان مونویزو والی با قدردانی از این دوران پرافتخار، اعلام کردند که با توجه به نیازهای فعلی تیم، تغییر در نیمکت فنی ضروری بوده است.

بر اساس اعلام رسمی باشگاه، از این پس و تا پایان فصل، هدایت فنی تیم به پپه نیکا سپرده می‌شود؛ مربی‌ای که در حال حاضر سکان تیم B2 مونویزو والی را در دست دارد و از فردا رسماً کار خود را در کنار تیم اصلی آغاز خواهد کرد. هواداران امیدوارند این تغییر بتواند روح تازه‌ای به تیم تزریق کرده و نتایج بهتری را در ادامه فصل رقم بزند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار