کد: 219912512 آذر 1404 ساعت 20:542.5K بازدید

شوک به باشگاه‌های اروپایی

دستور فیفا به باشگاه‌ها: باید به تیم ملی بازیکن بدهید

فیفا رسما به باشگاه‌ها اعلام کرد باید زودتر از موعد بازیکنان مد نظر تیمهای ملی را برای شرکت در جام ملتهای آفریقا به تیمهای ملی واگذار کنند.
دستور فیفا به باشگاه‌ها: باید به تیم ملی بازیکن بدهید

به گزارش ورزش سه، فیفا رسما اعلام کرد کلیه باشگاه‌ها موظف‌اند بازیکنان دعوت‌شده به جام ملت‌های آفریقا را حداکثر تا 15 دسامبر در اختیار تیم‌های ملی قرار دهند. این رقابت‌ها از 21 دسامبر در مراکش آغاز می‌شود و تیم میزبان در بازی افتتاحیه به مصاف کومور خواهد رفت.

فیفا این ضرب‌الاجل سخت‌گیرانه را با هدف جلوگیری از بروز تنش بین باشگاه‌ها و تیم‌های ملی تعیین کرده است. طبق دستورالعمل جدید، بازیکنان باید شش روز پیش از آغاز رسمی رقابت‌ها به اردوی تیم ملی خود ملحق شوند.

به این ترتیب، برخی باشگاه‌ها ناچار خواهند بود زودتر از برنامه‌ریزی اولیه، بازیکنانشان را در اختیار تیم‌های ملی بگذارند. منابع آگاه می‌گویند فیفا در صورت ایجاد اختلاف، نقش میانجی را برعهده خواهد گرفت. مسابقات تا 18 ژانویه ادامه خواهد داشت.

2193573

اعلام این ضرب‌الاجل برای پیوستن بازیکنان به تیم‌های ملی، توجه‌ها را دوباره به محمد صلاح و وضعیت او در لیورپول جلب کرده است. ستاره مصری که حضورش برای تیم ملی در جام ملت‌های آفریقا حیاتی است، طبق قوانین جدید فیفا باید تا ۱۵ دسامبر به اردوی مصر ملحق شود. این می‌تواند برنامه لیورپول را در مقطع فشرده ماه دسامبر تحت تأثیر قرار دهد. مصدومیت‌های اخیر صلاح حساسیت این تصمیم را بیشتر کرده است، چراکه مصر برای بازگشت به کورس قهرمانی در قاره آفریقا بیش از هر زمان دیگری به او وابسته است و در عین حال، باشگاه انگلیسی نگران فشار مسابقات و ریسک تشدید آسیب‌دیدگی مهاجم خود است.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار