کد: 220065319 آذر 1404 ساعت 08:225.4K بازدید

روزهای سیاه مصر، چه تیم اول، چه تیم دوم!

تیم دوم ملی مصر پس از تحمل شکستی سنگین برابر اردن، از دور نخست جام ملت‌های عرب 2025 کنار رفت.
روزهای سیاه مصر، چه تیم اول، چه تیم دوم!

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی مصر روز سه‌شنبه در پایان مرحله گروهی و در چارچوب گروه سوم این رقابت‌ها که تا 18 دسامبر در قطر برگزار می‌شود، با نتیجه 3-0 مغلوب اردن شد.

با این شکست، تیم ملی مصر به هدایت حلمی طولان با تنها 2 امتیاز در رده سوم قرار گرفت و از ادامه مسابقات بازماند؛ در حالی که امارات به‌عنوان تیم دوم گروه همراه با اردن صدرنشین، راهی مرحله بعد شد.

تداوم ناکامی مصر در تورنمنت‌های بزرگ

به این ترتیب، طلسم ناکامی تیم‌های ملی مصر- چه تیم اول و چه تیم دوم- در رقابت‌های مهم بین‌المللی برای دومین سال پیاپی ادامه یافت؛ چراکه این تیم‌ها از ابتدای سال 2024 تاکنون حتی یک پیروزی هم در تورنمنت‌های بزرگ کسب نکرده‌اند.

آغاز این روند به حضور تیم ملی اول مصر با سرمربی پیشینش، روی ویتوریا، در جام ملت‌های آفریقا 2023 برمی‌گردد؛ مسابقاتی که در ژانویه 2024 در ساحل عاج برگزار شد.

«فرعون‌ها» در آن رقابت‌ها نیز طعم برد را نچشیدند و هر سه بازی مرحله گروهی را با نتیجه مشابه 2-2 برابر موزامبیک، غنا و کیپ‌ورد به پایان رساندند.

2288865

با وجود تنها سه امتیاز، مصر توانست به‌عنوان تیم صعود کننده به مرحله یک‌هشتم راه پیدا کند، اما در نهایت پس از تساوی 1-1 مقابل جمهوری دموکراتیک کنگو در وقت‌های قانونی و اضافه، در ضربات پنالتی از گردونه مسابقات حذف شد.

در جام ملت‌های عرب 2025 وضعیت حتی بدتر شد؛ جایی که تیم دوم مصر در سه بازی خود هیچ بردی کسب نکرد. شاگردان حلمی طولان در دو دیدار نخست برابر کویت و امارات به تساوی 1-1 رضایت دادند و سپس با شکست 3-0 مقابل اردن، وداعی زودهنگام با رقابت‌ها داشتند.

در پایان یادآور می‌شود که تیم ملی اول مصر در حال حاضر خود را برای حضور در جام ملت‌های آفریقا 2025 که در ماه جاری در مراکش آغاز می‌شود، آماده می‌کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار