
به گزارش "ورزش سه"، آنسو فاتی، مهاجم اسپانیایی-گینهای، تابستان گذشته به صورت قرضی (با گزینه خرید ۱۱ میلیون یورویی) از بارسلونا به موناکو پیوست تا پس از یک فصل ناامیدکننده در بارسا، دوباره فوتبال بازی کند و بهترین فرم خود را باز یابد.
او در ابتدای فصل عملکرد فوقالعادهای داشت و با زدن ۶ گل در ۵ بازی اول، نشان داد که جرقه و حس گلزنی سابقش بازگشته است. فاتی دوباره به عنوان بازیکنی تعیینکننده در محوطه جریمه ظاهر شده بود.
اما از ۵ اکتبر به بعد، او گلزنی نکرده و به دلیل مصدومیت همسترینگ چهار بازی آخر موناکو را از دست داده است. با ورود پوکونیولی به عنوان مربی جدید و تغییر سیستم، فاتی دقایق کمتری بازی کرد و مصدومیت هم او را عقب نگه داشت.

اخیراً شایعاتی مبنی بر بازگشت زودهنگام او به بارسلونا و اینکه موناکو قصد دارد از قرارداد قرضی او صرفنظر کند، مطرح شد. اما این شایعات کاملاً رد شد. باشگاه موناکو اعلام کرد که به فاتی بیش از همیشه نیاز دارد؛ بهویژه پس از مصدومیت مینامینو، که جای خالیاش را باید پر کند.
اندی اونروبیا در برنامه ال لارگرو تأیید کرد: «موناکو قصد ندارد قرارداد قرضی فاتی را فسخ کند؛ این خبر کاملاً نادرست است و آنها به او نیاز دارند.»
با وجود آخرین مصدومیت، حس و حال فاتی مثبت است و باشگاه به بازگشت او به فرم اولیهاش امیدوار است. فاتی همچنان گزینهای کلیدی برای موناکو محسوب میشود و برنامهای برای فسخ قرارداد قرضی او در زمستان وجود ندارد.